Annons
Annons


Missa inte Drömkvällen – vårens stora inspirationskväll

Efter den hyllade premiären i Helsingborg är det dags för Drömkvällen att komma till Växjö. Ta med en väninna och få en helkväll med skratt, inspiration, mingel och shopping. Kvällen kommer att handla om mat, mode och hälsa. Alla gäster går dessutom hem med en välfylld goodiebag!


dromkvallen

Äntligen är det åter dags för Drömkvällen – en inspirationskväll som anordnas av Allas, Allers, Hemmets Veckotidning och Året Runt! Köp din biljett redan i dag för att vara säker på att få en plats till det hyllade eventet.

Annons

Var: Växjö konserthus.

När: 4 april 2017, kl 18-21, insläpp från kl 17.

Biljettpris: Ord pris 495 kr, prenumerantpris 395 kr. Serviceavgift på 35 kr tillkommer. Köp din biljett på www.ticketmaster.se. Ange ditt kundnummer i kassan så dras din prenumerantrabatt automatiskt.

Gilla Allas.se på Facebook

Vad ingår: En god och matig wrap, dryck och en välfylld goodiebag.

 

Moderator och kvällens underhållare:

Våra chefredaktörer kommer att guida dig genom kvällen.

Våra föreläsare

Tareq Taylor – Kritikerrosad gourmetkrögare, kokboksförfattare och uppskattad tv-kock kommer att inspirera oss king mat och hälsa.

tareq

Hulda Andersson – Stylist och moderedaktör känd från ”gör om mig”- reportage i tv tipsar om hur man bryter invanda shoppingmönster och lyfter fram sin personliga stil.

hulda

Josefin ”Smulan” Liljegren – Entreprenör, träningsprofil och uppskattad artist som tipsar om enkel vardagsträning och bjuder på smakprov från son show.

smulan

Under kvällen får du också chans att träffa alla chefredaktörer och delar av redaktionerna. Det finns också möjlighet att shoppa utvalda varor i vår populära Aller media-shop.

 

Välkomna!

OBS! Först till kvarn, begränsat antal platser. Köp din biljett på www.ticketmaster.se.

 

Nyfiken på Drömkvällen i Helsingborg? Läs mer om eventet här >>


(22)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…