Annons
Annons


Mitt speciella husdjur!


hundar

 

Så många fina bilder på era djur
Dessvärre är det bara några som har tur
att denna gången sin bild här finna
Hoppas ni andra en annan gång får vinna!

 

Här presenteras vinnarbilderna…

 

1:a pris

Smulan hittar lunch

Smulan hittar lunch

Annons

”Min bästa vän, Smulan. Jag fick henne av mina föräldrar för åtta år sedan när min mamma blev sjuk i MS. Vi hämtade henne ifrån ett katthem för hemlösa katter och våra band vi knutigt tillsammans är starkare än titan.
Nu har jag flyttat hemifrån och Smulan bor kvar hos mina föräldrar. Jag hälsar på henne ofta och varje gång hon hör att jag är i närheten kommer hon springandes. Hon avskyr när folk lyfter upp henne, men hos mig avskyr hon att bli nedsatt på marken igen.” (Bilden är inskickad av Louise Yderbo, Katrineholm)

 

 

 

 

 2-5:e pris

Lucifer

Lucifer

”När hästen min borrelia fått så vore det bra med en bra fästingplock.
Så borrelian sen bara blir ett minne blått.
För trots att han heter Lucifer så gör han inga dumheter.
Han är för det mesta snäll och han är som min bästevän.
(Bilden är tagen i Jönköping och inskickad av Madeleine Ward, Huskvarna)

 

 

 

Sötnosen Elsa

Sötnosen Elsa

 

”Världens underbaraste kompis! Finns ingen som vår lilla Elsa. Om vi far nån stans ska hon med, får hon inte följa med lägger hon sig under bilen så vi inte kan fara. Söt o smart är hon!”
(Bilden är tagen i Piparböle, Umeå och inskickad av Isabella Liljefelt, Röbäck)

 

 

 

 

 

 

 

Blandrasen Lisa

Blandrasen Lisa

”Bilden är tagen i fästingrika marker, motivet är på min favorit hund Lisa. Hon är en blandras på shih tzu/ Llaha apso/ spetz , hon älskar att vara ute i skogen och springa fritt, vilket resulterar i att hon får mycket fästingar, så Lisa skulle verkligen behöva lite utrustning till det.” (Bilden är inskickad av Jonna Larsson, Alingsås)

 

 

 

 

6-åringen i gräset

6-åringen i gräset

”Jag har två hundar, 13 respektive 6 år. På bilden är det tiken som är 6 år och hon ligger och myser i gräset som hon älskar. Med två hundar som älskar att vara ute i skogen och att ligga i gräset så blir det många fästingar att plocka, det finns dock ett problem och det är att hitta fästingarna igen när man har en fästingplockare tillhands.” (Bilden är tagen av Anna Gahlin, Uppsala)

 

 

 

 

 

 

 

 Återigen, tack för alla fina bilder ni skickat in på era söta husdjur!

 

 


(24)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…