Sköna och snygga träningskläder i stora storlekar

Träningskläder i stora storlekar.
Att träna ska vara kul och effektivt och kännas bekvämt. Därför betyder kläderna mycket. Här hittar du träningskläder som sitter bra i storlekarna 44 till 52!

Träningskläder som följsamt följer de kvinnliga formerna, oavsett vilken storlek man har, ger de bästa möjligheterna till rolig och effektiv träning. Här listar vi våra favoriter bland plus size-träningskläder just nu!

Träningskläder i stora storlekar

Svarta korta träningsbyxor

Svarta träningstights plus size.

Träningsbyxor med ben i 3/4 längd gjorda i ett fukttransporterande material och lös passform. Storlek 44 till 52. Läs mer och köp dem här. (reklamlänk från Allas shop)

Rosa träningströja

Rosa träningströja plus size.

T-shirt i plus size med lös passform i andningsbart och fukttransporterande material. Storlek 44 till 50. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Huvtröja i plus size

Mysig huvtröja i som passar till både vardag, fritid och träning. Storlek 44 till 52. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Svart träningstopp

Träningstopp i mjukt, stretchigt material och lös passform för optimal komfort. Storlek 44 till 52. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Träningsbyxor med mudd

Svarta byxor i plus size 44-54.

Maia träningsbyxor plus size för kvinnor är ett par lätta och mjuka träningsbyxor med en lös passform. Storlek 44 till 54. Läs mer och köp dem här. (reklamlänk från Allas shop)

Svart tränings-t-shirt

Tränings-t-shirt, svart.

Det andningsbara och svettransporterande materialet säkerställer att svett leds bort från kroppen, samtidigt som tröjan torkar snabbt. Storlek 44 till 52. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Träningstopp

Brun träningstopp i stl 44-52.

Bree tränings-t-shirt för kvinnor har en lös och bekväm passform vilket gör den perfekt att ha på sig både under träning och till vardags. Storlek 44 till 52. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Sweatpants

Sweatpants i stor storlek.

Träningsbyxor plus size i en mjuk och följsam kvalitet som minskar risken för skav och passar både träning och fritid. Storlek 44-52. Läs mer och köp dem här. (reklamlänk från Allas shop)

Se också: Träna med gummiband

Favoritplagget! 14 tunikor för alla stilar och storlekar

Sköna maxitrosor i bomull – 12 trosor med hög midja!