Annons
Annons


Modekedjorna satsar på skönhet

Att komplettera sin stil med smink är något både Lindex och H&M satsar på i år. Båda släpper egna spännande skönhetsserier med allt för ansikte och kropp.


Lindex beauty.

 

Makeup från Lindex Beauty.

Hudvård från Lindex Beauty.

Lindex släppte sin skönhetsserie Lindex Beauty den 15 april. Serien består av makeup, allt från mascara och läppstift till nagellack, och kroppsprodukter som tvål, lotion och skrubb. Kroppsprodukterna är Svanen-märkta. Utöver detta innehåller även serien tillbehör som syntetiska sminkborstar och bomullspads. Lindex Beauty säljs både i butik och på lindex.com.

Annons

 

Produkter från H&M Beauty.

H&M lanserar sin nya skönhetsserie H&M Beauty i höst. Den innehåller ett brett utbud av makeup, hårprodukter, hudvårdsprodukter och tillbehör. Sortimentet har fokus på mode och kommer att säljas i över 900 butiker världen över och online på hm.com. Vid lanseringen kommer serien innehålla över 700 produkter och varje säsong tillkommer nya färgkollektioner i begränsade upplagor. Serien ersätter de befintliga produkterna på H&M och kommer även att innehålla två underkollektioner, en exklusiv skönhetsserie och en serie hållbara, Ecocert-godkända produkter.

Av: Cassandra Berggren G


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…