Annons
Annons


Smart kattlåda – design & funktion i ett!


Modkat kattlada

Modkat i röd snygg design. Ca pris 1195 kr.

Välkommen till vår nya avdelning ”Husdjur” här på Allas.se. Varje vecka bjuder vi på tips och tankar kring våra kära vänner.

Först ut är ett tips om en ny typ av kattlåda ”Modkat” som håller både lukten och sanden kvar i lådan.

Annons

Katter är av naturen väldigt nyfikna djur, som älskar att vara ovanpå och inuti allt. Detta har designerna Rich Williams och Brett Teper observerat och har designat en genomtänkt och unik kattlåda efter kattens behov.

Så fungerar den
Katten hoppar helt enkelt upp på locket av kattlådan och kliver sedan ner genom öppningen på toppen. När den har utfört sina behov hoppar den ut samma väg som den kom in. Fördelen med att öppningen sitter på locket är att när katten kliver ur så kommer den inbyggda mattan på toppen se till att överflödig kattsand trillar tillbaka ner i lådan. Vilket innebär att spridningen av kattsand minskar och stannar istället kvar i lådan.

Enkelt sandbyte
I botten på ”Modkatten” finns en specialdesignad kattsandpåse som sanden ligger i. Om den fungerar så är det en mycket smart lösning, för att man på ett enkelt sätt ska kunna byta kattsanden.

Kattlådan är ca 40*40*40 cm, designen är formgiven för att ta så lite plats som möjligt. Dessutom finns det många olika färger att välja mellan.

Modkat kattlåda finns att köpa på: www.cattio.com eller www.supercat.se och kostar ca 1195 kr.

LÄS OCKSÅ


(5)
(0)


Annons

 • Pingback: Vilket trauma – jag fick hålla mig hela dagen! | Gunilla och Frasse()

 • MISTOR

  NEJ VAD FUL FRASSE!

 • Yvonne Christensson

  Snygg grej, men tror inte det är något för vår 6,4 kilo Måns.. Skulle ha otroligt svårt att komma ner i hålet och ännu mycket svårare att ta sig upp – utan att i panik riva ner hela alltihop. Det blir mycket sand att sopa upp det..
  Med vänlig hälsning, Måns matte

 • Anna-Lena

  Tycker den ser jättehäftig ut, tyvärr inget för mina stora katter på nästan 7 kilo.

 • Lena Sjostrom

  Ser verkligen häftig ut, men jag tror inte mina älsklingar skulle gilla den……


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…