Annons
Annons


Molly Pettersson Hammar: Jag ber alltid till Gud en snabbis


Molly-pettersson-hammar

2011 var Molly Pettersson Hammar med i Idol och slutade fyra. Nu gör hon debut i Melodifestivalen med låten ”I’ll Be Fine”. Och det är Molly som öppnar årets mello när hon går ut som nummer 1 i första deltävlingen.

Annons

Vad kan du berätta om din låt?
Det är en stark och soulig upptempo låt som kommer framkalla din inre diva, haha.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?
Tufft! Alla är så fantastiskt duktiga och det är ett par etablerade artister med vilket gör det spännande. Jag ser fram emot att göra min grej och sjunga röven av mig.

Gilla Allas.se på Facebook

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
Att få sjunga såklart! Jag får leva min dröm och sjunga live inför hela Sverige.

Hur förbereder du dig?
Jag tränar som en gris och försöker ta hand om mig så bra som möjligt.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
Ganska många grejer faktiskt! Jag ber alltid till Gud en snabbis även om jag egentligen inte ser mig som religiös. När jag spelade fotboll fick jag ofta ta fasta situationer som exempelvis frisparkar, då blev jag nervös och gjorde alltid en snabb yogagrej innan, det gör jag också innan jag ska upp på scen. Jag brukar också visualisera framträdandet, som en idrottsman/idrottskvinna.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Hmm. Jag älskar Salem Al Fakir och tycker hans musik är fantastisk, så jag måste säga ”Keep on walking”. Sen blev jag småkär i Danny Saucedo när han sjöng ”Amazing” så den måste jag nog också säga, haha.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…