Annons
Annons


Molly Sandén blir inte diskad från Melodifestivalen

Under kvällen den 15 februari och natten till den 16 februari publicerades 30 sekunder från Molly Sandéns Melodifestivalbidrag ”Youniverse” på vissa utländska plattformar. Något som strider mot Svt:s regler kring Melodifestivalen.


molly-sanden

Molly Sandén. Foto: Stefan Johansson

Under kvällen den 15 februari och natten till den 16 februari publicerades 30 sekunder från Molly Sandéns Melodifestivalbidrag ”Youniverse” på vissa utländska plattformar. När felet upptäcktes togs klippet omedelbart ner. För att neutralisera den eventuella fördelen i tävlingen ges nu möjlighet att under en begränsad tid förhandslyssna på samtliga bidrag från deltävling fyra på Svt:s hemsida.

Annons

– Det har inte funnits något uppsåt från artisten eller dess skivbolag som i all kommunikation har varit tydliga med att releasedatumet är den 28 februari. Felet ligger alltså i nästa led vilket gör att det inte finns någon grund för diskvalificering. Det är dock synnerligen olyckligt att felet har uppstått och vi rekommenderar å det starkaste att skivbolagen framöver är ytterst övertydliga i all kommunikation med samtliga sina säljkanaler, säger Christer Björkman.

Molly Sandén tävlar med låten ”Youniverse” i Melodifestivalens fjärde deltävling i Gävle den 27 februari.

Övriga bidrag i deltävling fyra:
”Runaways” Artist: Eclipse
”Rollercoaster” Artist: Dolly Style
”Du tar mig tillbaks” Artist: Martin Stenmarck
”Killer Girl” Artist: Linda Bengtzing
”If I Were Sorry” Artist: Frans
”Håll om mig hårt” Artist: Panetoz

Läs också: Anna Books låt diskvalificerad från Melodifestivalen

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…