Annons
Annons


Morgonpasset nu även i SVT 2 och SVT Play


Morgonpasset i P3 med Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor är P3:s flaggskepp med över en halv miljon dagliga lyssnare. Lördagen den 12 januari är det dags för Morgonpasset i P3 att nå en ännu större publik – i SVT2 och SVT Play.

Annons

Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor började sända Morgonpasset i P3 tillsammans i januari 2009 och sedan dess har programmet fått en allt större publik.

Gilla Allas.se på Facebook

Som vanligt
– Det känns jätteroligt att få ett sådant erkännande men det viktigaste är att vi fortsätter vara samma gamla Morgonpasset i P3. Kameran blir ett härligt komplement till de som undrar hur det ser ut i studion! Många av mötena vi har i programmet kommer göra sig djävligt bra i tv, vi har ofta sagt, ”fan det här borde vi filma!”, säger Hanna Hellquist.

Sänds samtidigt
Lördagsprogrammet kommer att sändas samtidigt i P3, SVT 2 och SVT Play kl. 08:00–11:00 från den 12 januari. På vardagarna kommer Morgonpasset i P3 precis som tidigare att höras i P3 måndag till fredag kl. 06:30−10:00 och samtidigt webbsändas på SVT Play.

När Morgonpasset i P3 också sänds i tv får publiken inte bara höra, utan även se allt som händer i studion, hur det ser ut och vad som sker när låtarna spelas.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…