Annons
Annons


Morsa och mordutredare på samma gång


Ally Walker (tv) är ny och annorlunda snut i The Protector.

Med start på söndag (4 september)  visar Kanal 9 den purfärska amerikanska dramaserien The Protector. I centrum står frånskilda Gloria Sheppard med två söner, hus, bror och ett antal mord att ta hand om.

Annons

Frånskilda Gloria Sheppard (Ally Walker) är nyinflyttad i ett idylliskt villaområde med sina två söner. Hon rättar läxor, tvättar fotbollskläder och fixar matsäck på löpande band precis som alla andra morsor i området.

Avhuggna huvuden
Men det är bara hon som dessutom är något av en expert på att hitta avhuggna huvuden. Och knäcka mordmisstänkta som knäckebrödsmackor. Hon är en av Los Angeles mest oefterhärmliga kriminalare som löser mordfall tillsammans med kollegan Michelle Dulcett.

Gloria är också den enda i området som flyttat ihop med sin bror, en väldigt nyligen nykter alkoholist som fungerar som hemmafru/barnflicka/tränare i stridsteknik.

Elefant i porslinsfabrik
Den ovanliga familjen har lite svårt att komma till rätta i svenssonlivet och Glorias franka sätt gör henne till lite av en elefant i den sociala porslinsaffären.

Annars är Gloria en ämabel person som älskar att få vuxna människor att gråta och dricker alldeles för mycket kaffe. Hennes galna teorier gör henne till chefens värsta mardröm, men mer ofta än inte visar hon sig ha rätt.

Huvudpersonen Gloria Sheppard spelas av Ally Walker som vi tidigare sett i bland annat Sons of Anarchy, True Blue, Profiler och Moon over Miami. Kollegan Michelle spelas av Tisha Campbell-Martin (My wife and kids, All of us), brodern Davey av Chris Payne Gilbert (Dexter, Burn Notice) och polischefen Felix Valdez spelas av Miguel Ferrer (Jordan, rättsläkare, Bionic woman).

Protector – Premiär: Söndag 4 september kl 22.50. Kanal 9


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…