Annons
Annons


Möt våren i pastell!


allas nr 5

Vad gör man om man kommer hem och har huset fullt av inbrottstjuvar? Hur stickar man en snygg halsduk i pastell? Vad är det som doftar så gott ifrån spisen? Ja, det och mycket mer får du svar på i veckans Allas!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 5 ( i butik 23 januari):

Veronica överraskade inbrottstjuvarna
I ena ögonblicket låg hon hopkrupen och värnlösa, övertygad om att hon skulle dö. I nästa hade hon förvandlats till ett rytande lejon. När Veronica Hagström öppnade ytterdörren visste hon inte vad som väntade – hon hade fått oväntat besök.

Gilla Allas.se på Facebook

Lättfixade och superläckra gratänger
Räkor, musslor, kassler och kyckling… Ja, festliga gratänger lockar till bords med sina ljuvliga dofter. Och det är så enkelt!

Ann-Christin Bärnsten: Det tog två år att komma över sorgen
De sista orden schlagersångerskan Ann-Christine Bärnsten hörde från sin livskamrat, kåkfarane och författaren Lasse Strömstedt var: ”God natt, vi ses i morgon.” Men Lasse vaknade aldrig upp igen…

Bästa hårtipsen: 1 klipp 2 frisyrer
Upptäck möjligheterna med din frisyr. Långt eller kort spelar ingen roll. Vi tipsar om redskap och smarta produkter som gör det enkelt att variera din stil. Dessutom lär vi dig föna som proffsen.

En läsare berättar: Min hjälpsamme granne blev en plåga
När jag först lärde känna Eva tyckte jag hon var världens bästa granne. På flyttdagen kom hon in med mat och hjälpte mig att packa upp. När hon sedan ville umgås varje dag blev det väldigt, väldigt jobbigt…

Mode: Vi älskar randigt!
Randigt är ett säkert vårtecken – fräscht, piggt och klassiskt. Men så har det inte alltid varit. Förr var kläder med ränder en synd. Men det har också stått för uppror och status. Idag signalerar det stil!

Dessutom:

  • Oj oj oj…fruktig och saftig – vilken smulpaj!
  • My blev förgiftad av dåligt kött
  • Plockgott – mysmat till helgen
  • Nya mediciner ger reumatiker hopp
  • Sommarens hetaste resenyheter: Saranda, Sivota, Sankt Petersburg!
  • Snabbt & enkelt: Piffig puff och kaxiga kuddar
  • Lättlösta och kanonkul kryss
  • Sticka själv – Poppis halsduk i pastell!
  • Kom i form: Hela byn tränar Tabata

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…