Annons


Möt våren med Trädgårdsonsdag


Pernilla Månsson Colt i trädgård

I Trädgårdsonsdag öppnar Pernilla Månsson Colt upp, sköter om och drar nytta av en underbar trädgård. Foto: Lisa Wikstrand

Äntligen är det vår! Och med den blir det dags för Pernilla Månsson Colt att väcka trädgården från vintervilan.

I år byter programmet både dag och tid, till onsdagar klockan 20.00 i SVT2 och därmed också namn till Trädgårdsonsdag. Följ med och låt dig inspireras bland odlingar, växthus och fantastisk mat.

Annons

Fler experter
Nytt för i år är att flera olika experter kommer att gästa programmet. Bland annat tittar en landskapsarkitekt, en trädexpert och bekante trädgårdsmästaren John Taylor in för att tipsa både Pernilla och tittarna om hur man kan få fart på trädgården. Och precis som tidigare plockar kocken Tareq Taylor ut godbitarna av vad som odlas i trädgården och lagar fantastisk mat.

Gilla Allas.se på Facebook

Penséteater
Följ med hela vägen från det att vårsolen för första gången når trädgården och trädgårdsmöblerna åker ut, genom de första planteringarna som bland annat ska ge den perfekta midsommarpotatisen, till det slutliga resultatet med en fantastisk blomsterprakt innan trädgården ska återgå till vintervilan. Tipsen kommer att dugga tätt och tittarna får bland annat se hur man kan bygga ett växthus, få ny fart på kökslandet och hur en äkta penséteater ser ut.

De tolv första avsnitten sänds till och med 20 juni. Sedan tar programmet ett uppehåll och återkommer med ytterligare åtta avsnitt under sensommaren.

Trädgårdsonsdag: Onsdag 4 april, kl 20.00. SVT2


(4)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…