Annons
Annons


Möt våren pigg & stark!


I veckans Allas 4Nu är julen över och vi reser oss ur tv-soffan och släpper loss! Var med från början i vår nya special och möt våren pigg & stark.

Häng med och läs i Allas nr 4 (i butik 15 januari):

Annons

Åsa växte upp i en knarkarkvart
När Åsa Karlström var med en av sina söner på sjukhuset frågade en sköterska Åsa hur hon mådde. Ingen hade frågat henne det förut så Åsa bröt ihop. Plötsligt poppade barndomens förträngda trauman upp till ytan.

Gilla Allas.se på Facebook

Festa med falukorv!
Sätt spinn på falukorven! Fresta med värmande soppgryta med senapsaioli, tex mex-falu i tacoskal och överraska med baconlindad korvtournedos.

Mina morföräldrar var nazister
Redan som barn började Julie Lindahl ana att hennes mors tyska familj dolde något hemskt för henne. Hon skrämdes av de hårda orden om judar och rättfärdigandet av Hitler. Och varför hade morfar så brådstörtat flytt till Brasilien?

Pigg & Stark!
Var med från början i vår hälsosatsning. Vi börjar med ett enkelt treveckors promenadschema, den goda hälsomaten och tips ifrån tv-tränaren Sofia Åhman. HÄR hittar du tredje veckans promenadschema. Klara.., färdiga.., GÅ!

Min kille var mer intresserad av min dotter
Hon trodde att det var henne som pojkvännen Kenneth var intresserad av. Men när dottern berättade vad hon utsatts för blev hon kall. Och fullkomligt rasande…

Kladdkakor med extra altl!
Choklad, hallon och lakrits… Ja, vad mer kan man begära av livets goda? Vi har samlat det och lite till i våra goda kladdkakor med twist!

Dessutom:

  • Skönhetsfixarna som gör udnerverk med hy och hår
  • Riksdagskvinna: Panikångesten förändrade mitt liv!
  • Snabbt & enkelt: Lättstickad väst
  • Angelica fick nya lungor
  • Tjuvstarta våren inne
  • Suveräna vintersallader
  • Gör själv – Tryck på tyg!

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, recensioner, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mycket mer.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…