Annons
Annons


Musik för hängmattan!


Nu tar vi sommarpaus med skivrecensionerna. Men vår recensent påminner här om några av vinterns och vårens toppar. Album som kan passa bra när du ligger i hängmattan.

Dido – Girl Who Got Away
Det blir genast en skön stämning när man sätter på den här plattan. Didos mjuka röst och den här jazzpopen slappnar av alla muskler. Har du svårt att koppla av så är det här den bästa medicinen.

Annons

Mikael Wiehe –En gammal man
Det här är en sån pärla som man vårdar ömt. Wiehes låtar är som veteranbilar; robusta, ändamålsenliga och de stiger i värde för varje år. Och här får vi ännu ett album med klokheter, men också med en hel del glädje.

The Bryan Ferry Orchestra – The Jazz Age
Roxy-ikonen har förstått det här med recycling. Här plockar han fram sina hits och klär om dem i 20-talsstuk – och det blir bara så ljuvligt!

Amanda Jensen – Hymns For The Haunted
Med den här platta visar Amanda från Lund att hon har alla möjligheter att bli Sveriges nästa internationella storstjärna. Hennes passion och de starka låtarna ger henne härlig luft under vingarna.

Mando Diao – Infruset
En platta där gruppen tar livtag på nationalskalden Frödings dikter. Ambitiöst och lite kaxigt, men de ror det i land med radiohiten ”Strövtåg i hembygden” som galjonsfigur.

Av Mikael Frohm

Klicka HÄR för att se recensionerna och videor från albumen

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…