Annons
Annons


Musik och sköna samtal med Kalle Moraeus

Junikvällar i Dalarna, svenska artisteliten och Kalle Moraeus. Tillsammans blir det ”Moraeus med mera”, underhållning med sång, musik och sköna samtal från Orsasjöns strand. Först ut att gästa Kalle är Lasse Kronér, Darin, Little Jinder och hip hop-duon Medina.


Musikunderhållning från Orsasjöns strand när Kalle Moraeus bjuder artisteliten till ett somrigt Dalarna. Gäster i kväll är Lasse Kronér, Medina, Darin och Little Jinder. Foto: ANdreas Hillergren/SVT

Musikunderhållning från Orsasjöns strand när Kalle Moraeus bjuder artisteliten till ett somrigt Dalarna. Gäster i kväll är Lasse Kronér, Medina, Darin och Little Jinder. Foto: Andreas Hillergren/SVT

Musiken och artisteriet står självklart i fokus i ”Moraeus med mera”, men de musikaliska mötena äger inte bara rum på scenen. Vi får också vara med bakom kulisserna och följer artisterna under hela dagen – från ankomsten till Orsa till kvällens spelning. Sammanlagt blir det åtta program som sänds på lördagskvällarna i höst.

En doft av Sommarsverige

”Moraeus med mera” spelades in i Orsa i somras, och i program två, som sänds 24 oktober, öppnar sig himlen och regnet forsar ned. Kalles gäster i det blötaste programmet i historien är Loa Falkman, Smith & Tell, Petter, Dirty Loops och Divine – The Opera Trio.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Gäster i övriga program. OBS – programordningen är ännu ej fastställd:

  • Elisa’s, Thomas Di Leva, Petra Marklund och Jon Henrik Fjällgren
  • Isa, Jonas Gardell, Danny Saucedo, Nisse Landgren & Ida Sand med Bohuslän Big Band
  • Carl-Einar Häckner, Molly Sandén, Bo Kaspers Orkester, Vulkano
  • Benny Andersson med Maria Ylipää & Oskar Nilsson, Panetoz, Ulrik Munther och Nadya
  • Loreen, Doug Seegers, Mariette och Stiftelsen
  • Lilla Sällskapet, Viktoria Tolstoy, Backyard Babies och Kikki Danielsson

Moraeus med mera: Lördag 17 oktober, kl 20.00 i SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…