Annons
Annons


Mysiga vandringar på Teneriffa

Det blir allt populärare att vandra och det är också ett perfekt sätt att upptäcka resmål. På Teneriffa finns många vandringsleder att utforska, här är några!


vandring på Teide Teneriffa

Vandringsleden Montana Blanca på Teneriffa.

Montana Blanca: Öster om Teide National Park startar en 14 km lång vandringsled. Vandringen tar ungefär 5-6 timmar inklusive lunchstopp. Man startar på 2 200 meters höjd och slutar på 3 260 meter, vilket gör att luften där är tunn och vandringen sker därför i ett lugnt tempo. Det är en fantastisk miljö där man bland annat kan se vulkanstenar och vandrar man vintertid finns det snö.

Annons

San Pedro: Denna sju kilometer långa vandring startar från Maritim Hotel och går längs med den norra kusten och ger en panoramautsikt över havet. Längst med leden finns en kafeteria som har uppfriskande drycker att svalka sig med. Vandringen går längst med havet och man är ständigt omringad av grönska. San Pedro View Point bjuder på underbar utsikt och det finns även en restaurang för den som vill äta.

Gilla Allas.se på Facebook

Path of sense: En kortare vandringsled där man omringas av natur är Path of sense som startar i Cruz del Carmen i Anaga, den nordöstra sidan av Teneriffa. Enklast tar man sig dit med bil eller buss och i lugnt tempo kan vandringen på den plana markytan omringad av träd ta ungefär 45 minuter.

Tipsen kommer från Ving.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…