Annons
Annons


I januari onanerar vi, i juli ligger vi…

På sommaren tar vi oss tid att njuta av varandra. Butiker som säljer sexiga underkläder och kittlande parleksaker har störst tryck just nu. Och kärleken frodas…


Sex på semestern.

På semestern blir det många sexiga möten…

På sommaren tar vi oss tid att njuta av varandra, medan vi på på vintern hellre onanerar ensamma på kammaren. Det visar statistik från butiker som säljer sexrelaterade produkter.

– Det är en tydlig trend vi märker av även i butikerna, och vi tror att den kan hänga ihop med att skilsmässostatistiken ökar i januari månad och att man i början av sommaren har storslagna planer på att rädda relationen med hett semestersex, säger Mica Pettersson, chef för sexleksaksbutiken Mshop.

Annons

I juni och juli månad 2015 ökade försäljningen av parleksaker med 25 procent, jämfört med januari och februari, och allt pekar på att det blir samma resultat i år.

Sexdockan i garderoben

Även sexiga underkläder pikar när vädret blir varmare. På sommaren ägnar vi oss följaktligen hellre åt gemensamma lekar än enhandsaktiviteter. Män köper 32 procent färre lösvaginor under sommaren jämfört med under vintern.

Mycket tyder också på att sexdockan får stanna i garderoben under semestern. Siffrorna visar att vi istället låter glidmedel, massageolja och kondomer få följa med på charterresan.

Men många glömmer bort att behovet av lust och kärlek är lika stort året om.

– Var inte rädd för att be om sex även när förhållandet krisar, det kan faktiskt rädda relationen, säger Mica Pettersson.

Läs också: Bildextra: Här är Sveriges mest sålda sexleksaker!


(7)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…