Annons
Annons


Natália från Österrike: Jag går fortfarande i skolan


Pressfoto: Stefan Tauber

Namn: Natália Kelly
Ålder: 18
Familj: Amerikansk pappa med österrikiska rötter och brasiliansk mamma.
Bor i: Bad Vöslau, Österrike

Berätta om bidraget du ska framföra.
”Shine” handlar om att ställas inför svåra situationer i livet och trots allt inte ge upp hoppet om bättre tider. Om du tror på dig själv och hittar modet att resa dig igen när du fallit omkull – då kommer du att ”Shine” (skina). Sången betyder mycket för mig. Det är min första släppta singel och jag har varit med om att skriva den, och jag är såklart väldigt stolt över den!
Vem är du som artist?
Jag går fortfarande i skolan och ska ta examen nästa år. Men jag har deltagit i många projekt och tävlingar. När jag var 9 år kom jag på andra plats i en musiktävling för barn, och sen var jag med i ett österrikiskt popband ”Gimme5”. Efter det har jag uppträtt i många olika shower som Vienna Stadthalle, Life Ball 2012, The Voice och nu Eurovision Song Contest!
Hur förbereder du dig inför Eurovision Song Contest?
Jag gillar enkelhet, men kanske vi ska lägga till lite extra Shine i numret! 🙂 Mitt mål är att det här ska bli mitt livs framträdande, fyllt med energi och komma så långt som möjligt i tävlingen – och att njuta av varje sekund av den här fantastiska möjligheten och helt enkelt ”skina”!
Vad brukar du göra strax före ett framträdande?
Jag har ingen speciell ritual. Jag är vanligtvis positivt laddad inför att gå ut på scen och uppträda att jag bara koncenterar mig på att ta mig dit. Visst, jag gör röstövningar, kollar så att mikrofonen fungerar, att mina kläder är i ordning osv… men jag vill mest bara ha kul när jag håller på med det jag älskar mest: min musik! 🙂
Vilken Eurovision Song Contest-vinnare genom åren är din personliga favorit?
Att titta på ESC är en tradition hemma hos oss, speciellt för min mamma och mig. Mina favoriter är Celine Dion – Ne partez pas sans moi (1988),  Aleksander Rybak – Fairytale (2009) and Loreen – Euphoria (2012).
Hur känns det att representera ditt land?
Det är en fantastisk känsla av stolthet! Eurovision Song Contest är en enorm möjlighet att träffa nya människor. få erfarenhet och utveckla dig själv inte bara som musiker utan även som person. Varje artist erbjuder publiken och juryn hans/hennes personliga musik och presentation. Att få sjunga inför miljontals tittare och omfamna tusentals människor i livepubliken är den mest upplyftande känslan man kan ha! Jag är stolt över att representera Österrike!

Annons

TRYCK HÄR för att lyssna på Österrikes bidrag.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…