Annons
Annons


Naturligt uppåt väggarna

Nu kan du klä dina väggar med murriga strukturväggar, vackra träd, ruffigt tegel, träkänsla och ruffigt material. Det är mycket naturligt trendigt på tapeten!


Naturliga tapeter

Nordic Moods – Winter Wilderness och Lost landscape dark. Foto: Sofia Jansson/Mokkasin

Photowalls kollektion Nordic moods – är designad av norska Scandinavian Surface. Den prisbelönta designgruppen är känd för sin sobra, eleganta stil med vackra siluetter från den skandinaviska naturen.

Annons

Murriga strukturväggar, vackra träd och geometrisk elegans, Scandinavian Surface fascination av naturen syns tydligt i kollektionen Nordic moods. Tapeterna spänner mellan surrealism och naturtrogna motiv. Färgskalan är bred – från ljus elegans till murriga, mörka toner hämtade från naturens egen färgpalett.

Den finns exklusivt hos Photowall och beställs som måttanpassad tapet för 415 kronor per kvadratmeter.

Miss Print 4 består av 6 härliga mönster i ljuvliga färger.

Miss Print 4 består av 6 härliga mönster i ljuvliga färger.

Snyggt retro

Midbecs nya väggklädnader Miss Print 4 går retrospåret. Kollektionen innehåller djärva och grafiska mönster i olika kulörer som samspelar i vackert utformade tapeter. Dessutom är denna läckra kollektion även i non-woven kvalitet! Kollektionen består av 6 härliga mönster i ett flertal färger. Smakar det så kostar det, priset är cirka 999 kr för 1 rulle på 0,53×10 meter.

 Industritrenden håller än

Industritrenden är fortfarande stark! Tittar man på vilken typ av tapeter som säljer mest så är det betong, sten, tegel, träplankor, ruffigt och slitet som utmärker sig hos Midbec.

Trenden ger sig uttryck i möbler, inredningsdetaljer och på väggen.  Lägg in detaljer från naturen eller en accentfärg så har man skapat ett harmoniskt rum. Pris för Brooklyn bridge är cirka 499 kr för en rulle på 0,53×10,05 meter.

Industritema

Tapeter med tegel, trä och som lite ruffiga är hett. Hos Midbec hittar du kollektionen Brooklyn bridge.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…