Annons
Annons


Neneh Cherry och Maud Olofsson till Skavlan


Dr Alban var 90-talets hitmaskin med låtar som ”Hello Africa”, ”Sing Hallelujah” och ”It´s my life”. Nu ligger doktorn på säljtoppen i Tyskland och tävlar i Melodifestivalen till helgen.

Maud Olofsson var vice statsminister, näringsminister och partiledare för Centern. Nu har hon skrivit memoarboken ”Jag är den jag är” där hon berättar om självförtroende, maktmissbruk och vänskap över partigränserna.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

För tio år sedan satte sig författaren Elizabeth Gilbert på flyget till Rom och startade en resa som skulle förändra hennes liv. Resultatet blev boken ”Eat Pray Love”, som filmatiserades med Julia Roberts i huvudrollen. Nu är Gilbert tillbaka med romanen ”The signature of all things”

Bård Tufte Johansen är en av Norges mest folkkära komiker och har fått strålande kritik för sin enmansföreställning ”Man 44”. Till Skavlan kommer han för att berätta hur överflödiga och utbytbara män i hans ålder är.

Neneh Cherry gör en efterlängtad solocomeback efter nästan 16 år.I Skavlan spelar hon ”Everything” från det internationellt kritikerhyllade albumet ”Blank Project”.

 

Skavlan: Fredag 14 februari, kl 21.00. SVT1

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…