Annons
Annons


Neverstore: Det här är helt nytt och spännande


neverstore

Neverstore.

Erik från gruppen Neverstore berättar om debutanternas medverkan i årets mello!

Läs intervjuer med andra artister här.

Vad kan ni berätta om er låt?
– Det är en storslagen rocklåt som handlar om att förlora någon och känslan av att vilja spola tillbaka tiden och stoppa det.

Annons

Vad säger ni om årets startfält i din deltävling?
– Spännande! Det är vid blandning av artister och musikstilar vilket känns kul. Vi ser fram emot att hinna träffa alla lite mer i samband med repen och förberedelserna veckan innan tävlingen.

Gilla Allas.se på Facebook

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
– Det är första gången vi är med så vi har ju det roligaste framför oss! Framförallt känns det kul att så mycket folk ska få se och höra vår låt. Vi har hunnit med att göra mycket under våran karriär men det här känns som nåt helt nytt och spännande.

Hur förbereder ni er?
– Som Gunde Svan inför ett lopp, vi äter bara gröt och åker 3 – 4 mil skidor varje dag. Nädå! Vi repar mycket och slipar på våra sångstämmor.

Något speciellt ni gör precis innan framträdandet?
– Vi haft samma rutin i flera år nu. Vi sjunger upp tillsammans med några tar, mjukar upp kroppen och får igång flåset genom att göra lite höga hopp och avslutar alltid med ett vrål sekunderna innan vi går på scenen.

Era egna favoritlåtar genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Vi gillar alla tre ABBA och Björns Skifs, sen är ju Euphoria en grym låt! The Ark och Dead By April öppnade ju dörren för rockband i Melodifestivalen och är dessutom sköna killar så dom gillar vi också.

Neverstore startar som nummer 4 i deltävling 2 med låten ”If I Was God For One Day”.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…