Annons
Annons


Ninja Warrior är tillbaka i en ny säsong!

Nu är det dags för idrottsvärldens elit att sätta sina krafter på prov! Kvinnor som män, unga som gamla står redo att ta sig igenom världens svåraste hinderbana i tävlingsserien ”Ninja Warrior Sverige”.


Karin Frick, Adam Alsing och Mårten Nylén. Foto: TV3

Karin Frick, Adam Alsing och Mårten Nylén. Foto: Kanal 5

Över 2000 svenskar försökte. 150 visade sig ha vad som krävdes. Nu är det dags för en ny omgång toppatleter att ta sig an världens svåraste hinderbana i en andra säsong av ”Ninja Warrior Sverige”.

Annons

Konkurrensen är stenhård och för att ha en chans att komma vidare måste deltagarna först ta sig igenom kvalificeringsbanan.

I fem regionfinaler med start i Stockholm avgörs det – vilka har fysiken och vinnarskallen som krävs för att ta sig hela vägen till toppen av finaltornet Midoriyama? Vissa gör sina första försök och andra har återkommit för att ta revansch på den bana som besegrade dem i fjol.

Blixtar utlovas

– Jag är mycket imponerad av årets deltagare, de är bättre förberedda och mer laddade än någonsin. Det kommer blixtra om vår andra säsong, säger Ninja Warrior Sveriges programledare och träningsexpert Mårten Nylén.

I säsongspremiären följer vi den första kvalificeringsomgången från Stockholm. Och fjolårets vinnare Alexander Mars är tillbaka för att återigen försöka besegra finaltornet Midoriyama.

Programmet leds av Adam Alsing, sportankaret Karin Frick och träningsexperten Mårten Nylén.

Ninja Warrior Sverige: Säsongspremiär torsdag 4 februari kl. 20.00 i Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…