Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Carola lämnar Lets dance av medicinska skäl – efter kampen

27 apr, 2021 
Aino Oxblod
Carola Häggkvist och Tobias Karlsson som dansar ihop i Let's dance 2021.
Carola Häggkvist och Tobias Karlsson Pressträff inför Let's dance 2021-03-16 (c) Karin Törnblom / TT Kod 2377
Carola Häggkvist väljer att lämna Let's dance på grund av medicinska skäl, skriver Aftonbladet. Artisten har tidigare berättat att hon inte varit nöjd med hur deltagandet i programmet har blivit – och menat att det inte blev som hon trodde. – Jag hade velat vara bättre och jag hade velat ha mer energi, har Carola Häggkvist sagt till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Carola Häggkvist väljer att lämna sin tävlan TV4:s Let's dance – på grund av medicinska skäl. Det skriver Aftonbladet.

– Jag kan inte säga något, säger hennes danspartner Tobias Karlsson till tidningen.

Carola regerar på sin stilresa - genom tidernaBrand logo
Carola regerar på sin stilresa - genom tiderna

Den 55-åriga artisten har tidigare berättar att hon känner att hon inte får tillräckligt mycket vila, samtidigt som hon ska fokusera på att vara ensamstående mamma till dottern Zoe, som hunnit fylla 12 år.

För att orka så har hon och dansaren gjort så att hon vilar helt på söndagen – men det gör också att hon måste dansa desto mer intensivt resten av veckan.

Annons

– Jag brukar lära mig ganska fort och det vet Tobbe då. Han ser att jag lär mig snabbt och då vill han få in så mycket som möjligt, och då får jag ibland säga ”Tobbe bromsa lite nu, tänk på att jag ska fylla 55”, säger Carola till Aftonbladet.

Carola bor på hotell med dottern under Let's dance

För att underlätta träningen bor Carola med dottern på ett hotell nära danslokalerna – men även om det underlättar blir det också en adderad stress att inte vara hemma.

Men när tidningen ger henne frågan om hon ångrar att hon ställde upp i Let's dance så kommer Carola ändå fram till att hon är glad att hon är med.

– Eh… njae, nä. Jag blir glad när folk tycker att man är härlig och bjuder på sig själv, men det kanske var lite annat än vad jag trodde.

Carola säger sedan att hon inte vill gå in på exakt vad det är som inte ha blivit som hon har tänkt sig, men att hon fortsätter kämpa på och göra så gott hon kan.

– Det är tjejer som stoppar mig när jag går utanför hotellet eller ur bilen och säger “gud, vad duktig du är” eller ”jag hejar på dig” och det är det jag tycker är så kul. Men jag hade velat vara bättre och jag hade velat ha mer energi, säger Carola Häggkvist.

Annons