Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

En av karaktärerna skulle dö i tredje SATC-filmen

21 feb, 2019 
Anaïs González Cruz
Det blir ingen tredje Sex and the City-film. Nu avslöjas att en stor karaktär var planerad att dö om filmen trots allt blivit av.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det snackades länge om en tredje Sex and the City-film, men efter att skådespelerskan Kim Cattrall (Samantha Jones) vägrade ställa upp skrotades planerna helt. Nu har nya uppgifter framkommit som kan förklara varför Cattrall nobbade erbjudandet.

I ett avsnitt av podcasten Origins avslöjar journalisten James Andrew Miller att det tilltänkta manuset ställde Samanthas karaktär i skymundan – och det av en riktigt stor anledning. Tidigt i filmen skulle nämligen Carrie Bradshaws make, finansmannen Mr Big, dö i duschen av en hjärtattack.

”Mr Big” hade ställt upp igen

– Personer nära Kim tyckte inte att manuset tillförde Samanthas karaktär särskilt mycket, säger Miller i podcasten och förklarar vidare att filmen hade handlat mer om Carries sorgearbete än de fyra tjejernas vänskap.

Men trots att en uppföljare med en avliden Mr Big nog är helt otänkbar för många SATC-fans så hade den faktiskt en del potential. I podcasten berättar skådespelaren Chris Noth (Mr Big) att han hade kunnat tänka sig att ställa upp i den tredje filmen då manuset var riktigt bra.

– Jag läste det inte själv, men jag har hört att det var överlägset bättre än i de tidigare filmerna.

HBO Nordic listar de bästa ögonblicken från SATC:

Läs också:

Kim Cattrall: ”Tackade först nej till Sex and the City”

5 lögner om sex som vi lärt oss via Sex and the City

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Foto: HBO

Annons