Lady Gaga berättar om relationen med Bradley Cooper

Lady gaga och Bradley Copper
I en intervju med Jimmy Kimmel bemötte Lady Gaga äntligen romansryktena om henne och skådespelaren Bradley Cooper.
Annons

När Lady Gaga och Bradley Cooper framförde låten Shallow under helgens Oscarsgala var stämningen minst sagt elektrisk. Den heta kemin under framträdandet fick miljoner tittare att tappa hakan – och framför allt skvallra. För visst verkar de förälskade?

Annons

Nyligen bröt Gaga förlovningen med fästmannen Christian Carino, något som bara spädde på ryktena om en möjlig romans mellan A Star is Born-stjärnorna. Att skådespelarkollegorna inte heller dementerat romansen har också gjort sitt för att elda på skvallret.

Regisserat framträdande på Oscars

Men tyvärr stannar kärleken mellan Jack och Allie på vita duken. När Lady Gaga gästade talkshowen Jimmy Kimmel Live! i veckan avslöjade artisten att det omtalade Oscarsframträdandet var regisserat in i minsta detalj.

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, sa hon i intervjun.

Gaga berättade också att det var Bradley Cooper som utformat framträdandet för att skapa en så romantisk stämning som möjligt:

– Alla små detaljer som ni såg, hur det var filmat och hur vi gick upp på scen tillsammans, hade han tänkt ut i förhand.

Se intervjun med Lady Gaga här:

Läs också:

Foto: TT/Youtube

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar