Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Minns du skådisarna i Desperate Housewives? Så ser de ut i dag

12 aug, 2020 
emma castman
Minns du skådisarna i Desperate Housewives? Så ser de ut i dag
I början av 2000-talet följde miljontals människor Susan, Lynette, Bree och Gabrielles innehållsrika liv i det till synes lugna villakvarteret Wisteria Lane. Men vad gör Desperate Housewives-skådisarna egentligen i dag? Vi har svaret!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

När Desperate Housewives hade premiär 2004 blev succén snabbt ett faktum. I åtta säsonger fick vi med spänning följa de fyra väninnorna Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp och Gabrielle Solis i den fiktiva staden Fairview. Hemligheterna avlöste varandra, samtidigt som kärlek blandades med intriger och humor varvades med allvar.

Videon kunde inte hittas

Så, vad gör de forna hemmafruarna i dag? Och hur ser de egentligen ut? Kolla nedan:

Teri Hatcher – Susan Mayer

Teri Hatcher – Susan Mayer
Teri Hatcher fyller 56 år i december.

Teri Hatcher gjorde skådespelardebut i rollen som Penny Parker i MacGyver. Det stora genombrottet fick hon sedan i serierna Lois & Clark och Desperate Housewives.

Annons

På senare tid har Teri Hatcher bland annat synts i The Odd Couple och Supergirl. Ett av hennes senaste projekt var som skådis filmen Madness in the Method.

Felicity Huffman – Lynette Scavo

Felicity Huffman – Lynette Scavo
I år fyller Felicity Huffman 58 år.

Även om Felicity Huffmans skådespelarkarriär började långt mycket tidigare fick hon sitt stora genombrott i rollen som Lynette Scavo i Desperate Housewives.

Därefter har hon synts i serier som American Crime och When They See Us. Förra året spelade hon i komedifilmen Otherhood och dramafilmen Tammy’s Always Dying.

Annons

Marcia Cross – Bree Van de Kamp

Marcia Cross – Bree Van de Kamp
Marcia Cross är 58 år gammal.

Många känner igen Marcia Cross som den elaka Kimberly i tv-serien Melrose Place. Där fick hon nämligen sitt stora genombrott.

Förutom Desperate Housewives har Marcia Cross även spelat i serier som Quantico och Youth & Consequences. I år är hon aktuell i det romantiska dramat The Secret of Karma.

Eva Longoria – Gabrielle Solis

Eva Longoria – Gabrielle Solis
Tidigare i år fyllde Eva Longoria 45 år.

År 2000 gjorde Eva Longoria tv-debut i succéserien Beverly Hills. Fyra år senare intog hon rollen som Gabrielle Solis i Desperate Housewives ­– och det var då det stora genombrottet kom.

Efter Desperate Housewives har Eva Longoria bland annat synts i filmer som Any Day och Dog Days. Förutom att skådespela arbetar Eva Longoria även som regissör, producent och designer.

Foto: TT, Touchstone Television

Annons