Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Nyfiken på helgen? Veckans horoskop 23 juli–29 juli 2020

23 jul, 2020 
monica hortell

Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken 23 juli–29 juli 2020

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Kräftan

21/6–21/7

Du är energisk men bara i korta ryck. Mellan varven gör du absolut ingenting nyttigt, utan laddar batterierna i lugn och ro. En vän anförtror dig en hemlighet eller ett delikat problem och du har som vanligt kloka synpunkter.

Lejonet

22/7–22/8

Undvik dyra impulsköp och att spontant låna ut pengar till folk! Du har en tendens att låta dig luras när det gäller ekonomi. I övrigt är det en bra vecka. En vän överraskar dig positivt och tillsammans gör ni upp planer för framtiden.

Jungfrun

23/8–22/9

Du förvånar omgivningen genom att göra tvärtemot vad alla förväntar sig. Ett samarbete knakar i fogarna och förmodligen har det tjänat ut sin roll. Du vill hur som helst vara oberoende, så blicka framåt utan sentimentalitet!

Vågen

23/9–22/10

Det är ganska stirrigt omkring dig och du måste hitta sätt att hantera alla olika intryck och impulser. Unna dig egen tid, helst en stund varje dag! Det är en lyx du behöver om du ska kunna fatta rätt beslut både hemma och på jobbet.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du är ofta rastlös och missnöjd utan att egentligen veta varför. Det är något som gnager och om du tänker efter så finns det delar av ditt liv som du kan förbättra på ett relativt enkelt sätt. Var ärlig mot dig själv och våga ta tag i saker!

Skytten

23/11–21/12

Det kommer in pengar från flera håll och du kan köpa diverse saker av både nyttig och onyttig art. Humöret går ändå upp och ner eftersom du oroar dig för en närstående som trasslat till det. Allt ordnar sig på ett oväntat sätt.

Stenbocken

22/12–20/1

Något du skjutit upp ett bra tag sedan gör sig påmint och dina känslor är minst sagt blandade. Men om du tar tag i det på en gång blir det inte hälften så jobbigt som du tror. Det gäller att vara målmedveten och beslutsam.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har visserligen mycket att göra men det är inte betungande utan trevligt och stimulerande. Kreativiteten stiger mot nya höjder. Dessutom lyckas du äntligen säga ifrån till en intrigant och besvärlig person som stört dig ett tag.

Annons

Fiskarna

20/2–20/3

Du får bevis för att du betyder mycket för många människor. Men du tampas med dåligt självförtroende och frågan är varför? Kanske försöker du vara hundraprocentigt perfekt, men det är omöjligt. Dra ner lite på dina egna krav!

Väduren

21/3–19/4

Du är otålig och fylld av energi. Ingen uppgift känns för svår så länge du får utföra den efter eget huvud. Kreativitet och upptäckarlust har du i stora mängder. Påtvingad sysslolöshet kan däremot göra dig riktigt irriterad.

Oxen

20/4–20/5

Du står för dina åsikter även om du blir ifrågasatt. Visst är det bra att vara konsekvent men din envishet innebär ibland att du låser dig. Vissa i din närhet kan bli smått vansinniga när du vägrar lyssna på deras argument.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill ha guldkant i vardagen. Nöjen, lyx och så lite romantik på det. Det går åt en hel del pengar eftersom du är generös mot både dig själv och andra. Tråkiga rutiner skjuter du upp på obestämd tid, utan att få dåligt samvete.

Foto: Unsplash

Annons