ANNONSSAMARBETE MED READLY
Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Vänskap, soluppgångar & inspiration – Kristin Kaspersens år i omslag

17 dec, 2021 
AvAnna Neld
Magasinen och deras omslag står för det viktiga arbetet att sätta kontext för det gångna året – och alla har vi olika upplevelser från 2021 som definierar vårt år. Här är Kristin Kaspersens år representerat i omslag!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller

År 2021 börjar lida mot sitt slut – och visst är man sugen på att ringa in det nya året? 2021 har varit mycket händelserikt, med allt från pandemi och politiskt kaos till personliga upplevelser. Det är tydligt att alla magasin som kommit ut de senaste 12 månaderna, med berättelser och omslag, står för ett viktigt arbete att sätta kontext för året. Magasinen speglar våra upplevelser, våra samhällen och vår utveckling – och det finns omslag från året som kan kännas extra personliga för oss.

Kristin

För Kristin Kaspersen har 2021 fyllts med härliga upplevelser och insikter efter en tid som var tuff med pandemi. Tillsammans med den digitala magasintjänsten Readly har Kristin fått välja ut de omslag från året som bäst representerar hennes eget år. Här får du, utifrån fem olika omslag som publicerats under året, ta del av hennes år, vad som varit extra viktigt och vad hon ser fram emot mest under 2022.

ELLE – Vikten av vänskap

Kvinnor ELLE

Ett omslag som representerar det gångna året för Kristin är septembernumret för modemagasinet ELLE. För henne har året 2021 handlat mycket om att uppskatta sina vänner och visa tacksamhet i nära relationer – framför allt då föregående år isolerade oss från våra nära och kära.

– Det har varit så tydligt under året hur viktig nära vänskap är, då vi har fått begränsa oss i hur många vi umgåtts med. Jag känner en enorm tacksamhet för de vänner jag har. Det här omslaget tycker jag symboliserar just vänskap, som jag tycker är så viktigt, berättar Kristin.

Fotosidan – Sommarsemester på Gotland

Fotosidan omslag

Under sommaren 2021 var Kristin på husvagnssemester på Gotland – en upplevelse fylld av vacker miljö, många soluppgångar och lugn. Omslaget för tidskriften Fotosidan för tankarna tillbaka till sommaren och representerar Gotlandsresan.

– Den vackra miljön älskar jag. När jag en morgon vaknade upp till soluppgången vid havet är ett oförglömligt minne. Det här omslaget får mig att tänka tillbaka på det, säger Kristin.

Villanytt – Inspirerar vid hemmafix

Villanytt omslag

Kristin är mycket inredningsintresserad och letar ständigt efter inspiration. Hon småfixar mycket hemma och har under året gjort förändringar i hemmets inredningsdetaljer. Omslaget för inredningsmagasinet Villanytt har hon valt ut för att representera det självklara inredningsintresset.

– Jag har inte haft några projekt, men jag älskar att pyssla hemma! Så jag gör små ändringar hela tiden – ändrar kuddfodral eller vilka blommor jag har i vasen efter årstid. Jag älskar att bläddra i inredningsmagasin och finner mycket inspiration där, säger Kristin.

Gourmet – Främjar matinspirationen

Gourmet omslag

Kristin älskar att laga mat – men har de senaste åren kommit av sig lite med matlagningen. Omslaget från matmagasinet Gourmet har hon valt ut för att representera det gångna årets lösning på en dålig fantasi när det kommer till matlagning.

– Jag älskar att laga mat, men har kommit av mig lite nu när mina stora barn inte är hemma så ofta och jag behöver laga ensam. Därför gillar jag att inspireras av bilder! Det här omslaget från Gourmet är både varmt och inbjudande. Dessutom handlar det om italiensk mat – som ju är min favorit, berättar hon.

Tidskriften RUM – Fånga speciella ögonblick

RUM omslag

Det har varit ett händelserikt år på flera sätt, men många av oss ser nog fram emot allt vad kommande år har att erbjuda. Omslaget för tidskriften RUM representerar Kristins förhoppningar inför året 2022.

– 2021 börjar lida mot sitt slut och jag har verkligen förväntningar på 2022. Jag vill att det som detta omslag visar följer med mig in i 2022! Bilden fångar ett ögonblick och det är precis speciella ögonblick jag tycker att man ska ta vara på. Jag har själv upplevt många speciella ögonblick under året, allt från semestrar, till familj och jobb – ögonblick som jag hoppas 2022 också bjuder på, berättar Kristin.

Vilka omslag representerar ditt år?

Kvinna surplatta

Vill du, likt Kristin, hitta de omslag som representerar dig och ditt år? Readly är en digital magasintjänst med något för hela familjen! Bara ett klick bort på din smartphone, surfplatta eller dator hittar du appen med obegränsad tillgång till över 6500 tidningar – både nyutkomna och gamla nummer. Ta del av gripande artiklar, recept och korsord direkt i appen eller ladda ner och läs offline. Ett abonnemang kan ha upp till 5 konton – så missa inte att, på ett hållbart sätt, samla hela familjens favorittidningar.

Klicka här för att få 6 veckors gratis läsning av Kristin!

TV: 10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
TV: 10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen