Veckans horoskop 11 – 17 mars

Horoskop 14 – 20 mars
Här hittar du horoskopen för alla stjärntecken, ställda av astrologen Katarina Campagnola. Hur blir just din vecka? Kolla in ditt veckohoroskop här!
Annons

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Horoskop 11 mars – 17 mars

Väduren

21 mars–20 april

Annons

Venus står i ditt vänskapsområde och bjuder in till trevliga stunder tillsammans med nära och kära. Sök dig till sociala sammanhang och finn engagemang i grupper som inspirerar. Frihet och självständighet är viktiga ingredienser om ett kärleksförhållande ska överleva. Mitt råd: Utrymme och rörelsefrihet.

 

Oxen

21 april–21 maj

Både Mars och Uranus står i ditt tecken och rör upp saker och ting. Ansvar och rutiner kan kännas speciellt jobbiga och du kan längta efter förändring som skapar nya omständigheter.  Det ska helst vara något nytt och fräscht nu annars kan du tröttna ganska snabbt. Mitt råd: Öppna dig för nya möjligheter.

 

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Din planet Merkurius fortsätter i bakåtgående rörelse två veckor till. Börja inga nya projekt. Gå istället tillbaka och fixa till saker och ting som släpat efter i ditt arbete. Bra period att hinna ikapp i karriären och komma till bättre insikt kring personliga behov som negligerats. Mitt råd: Prioritera.

 

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen står i växande fas och går in i ditt tecken den 14:e. Du kan bli känsligare och mer sårbar, men samtidigt komma i bättre samklang med ditt inre. Släpp taget om gammalt du går och släpar på, och satsa på nystart som befrämjar ditt välbefinnande. Mitt råd: Mod, frigörelse och självtillit.

 

Lejonet

22 juli–22 aug

Ny information kan ge insikter som förändrar något kring dina tidigare värderingar. Ett långsamt hävdande i karriären kan leda till framgångsrika resultat på lång sikt. Självdisciplin och uthållighet är viktiga nycklar om du vill skörda det du sår. Mitt råd: Ansträng dig lite extra och lite till.

 

Jungfrun

23 aug–22 sept

Lägg på minnet viktiga saker som din partner tycker om, och visa att du är intresserad. Det kan göra stor skillnad och väcka lusten och passionen i ditt förhållande. Din inre värld är rik på innehåll, men om du inte delar dina tankar kan det lätt uppstå missförstånd. Mitt råd: Tala i klartext.

 

Vågen

23 sept–22 okt

Venus står gynnsamt placerad i ditt mest kreativa område. Bjud in vänner och familj till gemensamma nöjen och visa din uppskattning. Risk för att du går på villovägar kring hälsa. Var uppmärksam på vad din kropp behöver. Tygla din impulsivitet vad gäller sötsuget. Mitt råd: Kropp och själ i balans.

 

Skorpionen

23 okt–21 nov

Tänk på vad du säger och hur du uttrycker det du vill förmedla till andra personer. Din rättframhet kan lätt såra känsligare individer. Bygg hållbara strukturer i ett samarbete som innehåller inkomstmöjligheter. Venus hjälper dig att finna inre balans i privatlivet. Mitt råd: Stunder för inre reflektion.

 

Skytten

22 nov–20 dec

Uranus höjer temperaturen i ditt arbetsområde. Nu krävs flexibilitet och öppenhet för att finna nya sätt att förbättra kring arbetsrutiner. Risken är stor att du tar dig an stora projekt som lätt får stressen att flåsa dig i nacken. Få ihop livspusslet utan stress. Mitt råd: Vila upp dig. På riktigt.

 

Stenbocken

21 dec–20 jan

Din dagliga att-göra-lista kan verka oändlig. Skapa en bättre rutin som ger dig mer frihet, och förbättra balansen i livet. Mars står i ditt mest kreativa område och bjuder in till njutbara upplevelser för fysisk och mental hälsa. Sport, romantik och nöjen ligger helt rätt. Mitt råd: Ökat välbefinnande.

 

Vattumannen

21 jan–19 feb

Venus står i ditt tecken och förgyller din vardag. Men se upp med slöseri och att slänga pengarna i sjön. Du kan bli lurad av sken som bedrar. Avsätt några minuter varje morgon för att samla tankarna och prioritera dagens göromål. Det gör dig alert och uppmärksam. Mitt råd: Var på din vakt.

 

Fiskarna

20 feb–20 mars

Räkna inte med någon större framgång på det romantiska området. Men det kan gå bättre i karriären. Det krävs dock att du lägger på ett extra kol för att uppnå dina mål. Nu blir det viktigare att tala i klartext annars är risken stor för missförstånd. Mitt råd: Säg vad du menar och mena det du säger.

Följ allas.se på Facebook och Instagram

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar