Veckans horoskop 13 – 19 maj

Kvinna blundar och ler med blommor i bakgrunden
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 13–19 maj här.
Annons

Horoskop 13–19 maj

duren

21 mars–20 april

En oväntad överraskning kan ske kring din ekonomi. Var uppmärksam på dina utgifter. En välplanerad ekonomisk investering kan ge positiva resultat. Den 16:e börjar en aktiv sexveckors-period i privatlivet. Känslomässiga spänningar kan dock uppstå i familjelivet. Mitt råd: Medveten kommunikation.

Annons

Oxen

21 april–21 maj

Dags att ömsa skinn och göra dig av med begränsningar som står i vägen för din tillväxt och personliga utveckling. Definiera ditt förhållningssätt till omvärlden och dina relationer på nytt. Öppna dig för mer frihet och självständighet. Våga anta nya utmaningar. Mitt råd: Se livet med nya ögon.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Undertryckta känslor kan komma upp till ytan på helt häpnadsväckande sätt. Omedvetna mönster kan behöva mer av din uppmärksamhet. Reflektera över situationer som innehåller dolda element eller överraskningar. Du kan lära något helt nytt om dig själv. Mitt råd: Gå till den djupa delen.

Kräftan

21 juni–21 juli

Din energinivå ökar kraftigt sex veckor framåt. Lägg in en högre växel, utveckla dina intressen och ta ett stort kliv framåt. Du kan höja ribban rejält och inse att nya höjder är möjliga att uppnå. Våga dröm stort och expandera din värld med en helt ny livsstil. Mitt råd: Upptäck nya möjligheter.

Lejonet

22 juli–22 aug

En radikal förändring kan ske i karriären som hjälper dig att uttrycka mer av den du är. Om du tolererat auktoritetspersoner trots att du egentligen inte velat, är läget rätt att lägga korten på bordet och sätta gränser. Ett jobberbjudande kan komma helt oväntat. Mitt råd: Öppna dig för något helt nytt.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Ditt synsätt på världen utmanas med ny information och kunskap. Om du fastnat i stela tankesätt är läget rätt att damma av dig, öppna ditt fönster och släppa in nytt ljus. Ett kärleksmöte kan oväntat uppstå på en resa. Mitt råd: Var öppen för nya upplevelser, insikter och annorlunda perspektiv.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kanske inte inser att det är dags för ett nytt kapitel i ditt liv, och kan därför hålla kvar vid situationer som egentligen inte längre är till din fördel. Släpp det som inte längre fungerar bra, och gör praktiska beslut om framtiden. Mitt råd: Reflektera över ditt liv och ta steg mot positiv förändring.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Om du sitter fast i en kärleksrelation på grund av ekonomiska skäl eller gemensamt familjeansvar, är läget rätt att ta en djupare titt och känna in ifall det är värt att stanna kvar. Det kommer att bli svårare att leva med konflikter och spänning. Mitt råd: Känn in vad du behöver för att må bättre.

Skytten

22 nov–20 dec

Din frihetslängtan kan öka avsevärt på jobbet. Om du har problem med kollegor och arbetsuppgifter som känns överväldigande kan det löna sig att fundera på att söka nytt jobb. Risken är stor att stressnivån ökar gradvis den närmaste tiden. Mitt råd: Balansera din vardag med meditation och promenader.

Stenbocken

21 dec20 jan

Mars står i ditt relationområde och rör upp saker och ting. Risken för konflikter är större än vanligt. Var extra uppmärksam på vad du säger för att undvika onödigt gräl. Bra vecka för kreativa fritidsaktiviteter och nöjen. En romans kan uppstå helt oväntat. Mitt råd: Lev helhjärtat och ha mod att växa.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan bli medveten om var det behövs förändring i ditt privatliv. Ge dig själv mer utrymme för personlig utveckling och tillväxt. Din hälsa behöver mer uppmärksamhet. Undvik skräpmat och satsa på nya hälsosamma rutiner för ökat välbefinnande. Mitt råd: Må bättre med mindre socker och mera grönt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Många planeter står i jordtecken, vilket hjälper dig att landa i kroppen. Du kan få mer gjort än vanligt och vara ovanligt praktisk i ditt tänkande. Se över dina planer och sätt upp nya mål för framtiden. Få bättre kontakt med dig själv och visa vem du är. Mitt råd: Utveckla nya sidor av dig själv.

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar