Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 16 – 22 januari 2020

16 jan, 2020 
Monica Hortell
Kvinna i svart hatt ler mot kameran.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 16 – 22 januari 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Nu är det dags att bestämma sig i en ekonomisk fråga. Du har all fakta på hand och det är ingen idé att skjuta upp något. Kontakter med vänner och bekanta är mycket intensiva och du får välbehövlig hjälp med praktiska saker.

Lejonet

22 juli–22 aug

Både privat och arbetsmässigt är det spännande saker på gång. Du träffar en person som är sansad och klok och som kan öppna nya dörrar för dig. Det är också en bra tid för att starta ett samarbete som gäller pengar och affärer.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du försöker göra vardagen lite festligare och alla i din omgivning är med på noterna. Ännu roligare blir det när en vän från långt tillbaka hör av sig. Känslomässigt är det väldigt laddat och en oväntad romans kan blossa upp.

Vågen

23 sept–22 okt

Du är bra på att inspirera människor och du sprider gott humör, så folk gillar verkligen att umgås med dig. Att du är ganska slarvig och även glömsk tycks de flesta ha överseende med. Se bara till så att inga viktiga papper kommer bort!

Annons

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du gör ett självsäkert intryck och folk förväntar sig att du ska ta ledningen i olika sammanhang. Men du är inte intresserad av att dra hela lasset själv. Om inte andra hjälper till tröttnar du och satsar på helt andra aktiviteter.

Skytten

22 nov–20 dec

Du har mycket i görningen och varje gång du tänker vila händer det något ytterligare. Skriv listor på allt som måste göras så får du bättre kontroll! Ett brev eller telefonsamtal innehåller glädjande nyheter som du väntat på.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du vill till varje pris undvika konflikter. Så du försöker hålla dig väl med alla och vid minsta antydan till bråk griper du in och medlar. Ta inte på dig för mycket och inse att du inte kan ta ansvar för allt som andra gör eller säger.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vill ha vissa regler och en bra struktur på saker och ting. Men det finns personer som alltid vill göra tvärtoam och nu leder det till konfrontationer. Du är inte diplomatisk utan säger vad du tycker och stämningen blir laddad.

Annons

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du har svårt att bestämma dig och det kanske är ett tecken på att du inte ska fatta några beslut just nu. Lev i nuet istället och gör enbart det nödvändigaste. Du får också se upp med en person som försöker utnyttja dig ekonomiskt.

Väduren

21 mars–20 april

Du hamnar i diskussioner och försöker vara både uppriktig och logisk. När folk kommer med känsloargument har du svårt att bemöta det. Det kan bli missförstånd och sårade känslor eftersom ni helt enkelt pratar förbi varandra.

Oxen

21 april–21 maj

Nu är det bra läge att starta nya projekt. Du är målmedveten och lagom envis, och det du beslutar dig för blir verkligen av. Men du vill inte att andra ska blanda sig i för mycket, så du håller dina planer för dig själv tills vidare.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du funderar på viktiga filosofiska frågor. Rätt och fel, moral och etik – du är mer engagerad än de flesta. Du säger vad du tycker och din ärlighet är befriande. Det är också en bra vecka för att planera eller boka en lång resa.

Foto: Unsplash

Annons