Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 16 –22 december 2019

16 dec, 2019 
Katarina Campagnola
Porträtt av kvinna i pälsmössa och pälsvantar.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 16 – 22 december här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 16 – 22 december 2019

Väduren

21 mars–20 april

Din inre och din yttre styrka är extra märkbar just nu och du imponerar på omgivningen. Din drivkraft kan inspirera de personer som du samarbetar med kring gemensamma resurser och mål. Det är viktigt för dig att bli respekterad i ditt ledarskap, men samtidigt är du öppensinnad och längtar efter enkelhet. Mitt råd: Förenkla.

Oxen

21 april–21 maj

Du är flitig och motiverad av att tjäna pengar. Men nu är läget helt rätt för att lägga arbetet åt sidan och börja förbereda inför den kommande julhelgen. Din känsla för sakers rätta värde är utmärkt, så du kan lugnt spendera rätt summa pengar för julklapparna. Mitt råd: Förgyll din dag med något som gör dig glad.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Var försiktig med investeringar och i kommunikationen med andra personer. Risken är stor att du lurar dig själv genom önsketänkande. Var uppmärksam på vad du säger, var ärlig och lova bara det du vet att du kan hålla. Bra vecka för kreativitet. Mitt råd: Ta ett medvetet steg närmare dina drömmar.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Din nuvarande situation är inte så komplicerad som den varit tidigare. Du kan äntligen börja se framåt med tillförsikt och lämna gammalt bakom dig. Satsa på en lugnare jul och lägg in dagliga inslag av stillhet mellan alla aktiviteterna. Tänk hälsa och välbefinnande vid julborden. Mitt råd: Lagom är bäst.

Lejonet

22 juli–22 aug

Lyckoplaneten Jupiter har nu gått in i ditt hälsoområde, vilket passar utmärkt för att börja läka dig själv efter årets tidigare påfrestningar. Finn nya vägar till ditt välmående och skapa en vardagsstruktur som sätter hälsa och inre balans i fokus, så kommer du möta en ljusare framtid. Mitt råd: Förbättra ditt liv och bli välmående.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Privatlivet står i fokus. Risk att missförstånd uppstår. Prata klartext. Förvänta dig inte att familjen kan läsa dina tankar. Ni kan vara på helt olika kapitel och vilja olika saker inför julen. Se problem och utmaningar som nya sätt att växa. Mitt råd: Säg vad du menar och mena det du säger.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Spendera tid med familjen och ta igen förlorad tid. Satsa på förberedelser tillsammans inför julen och planera hur helgerna ska se ut. Venus står bra och ger ro och harmoni, samt kan hjälpa dig att återhämta krafterna efter ett mycket intensivt och arbetsamt år. Mitt råd: Släpp oron och få ny energi.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Mars står i ditt tecken hela året ut. Du får extra energi och kan få mycket gjort. Samtidigt finns risk att du agerar impulsivt och hamnar i konflikt med omvärlden. Dra ner på tempot och planera din tid i detalj, så kan du bli mer konstruktiv och nå framgång. Mitt råd: Se till att förvalta dina relationer.

Skytten

22 nov–20 dec

Denna tid på året är oftast gynnsam för dig. Du får medvind och en hel del uppmärksamhet från omvärlden. Visa mer av ditt sanna jag och gläns i strålkastarljuset. Satsa på att skapa de förutsättningar relationer behöver för att växa och ge ömsesidigt utbyte. Mitt råd: Ge ny energi till förhållanden.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan ha kommit ut på andra sidan av en jobbig tid som kan ha testat ett förhållande. Jupiter står nu i ditt mest personliga område ett helt år framåt. Bra period för att återställa den inre balansen och för att växa i det inre. Mitt råd: Njut mer av livet och ta ett steg närmare dina drömmar.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Venus står i ditt tecken fram till den 13:e januari. Det bådar gott för en harmonisk jul och nyår tillsammans med nära och kära. Du kan behöva tid för att göra ingenting och bara vara. Satsa på en lugn och stressfri jul. Mitt råd: Ha tålamod i relationer och kom ihåg att kärlek växer långsamt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Låt inte omgivningen forma dig. Försök att känna in vad du själv vill och våga leva helhjärtat. Ha modet att växa på ditt alldeles eget sätt. Undvik bedrägligt beteende och var ärlig, klar och tydlig i relationer. Risk för självbedrägeri och illusioner. Mitt råd: Dubbelkolla fakta och detaljer.

Foto: Unsplash

Annons