Veckans horoskop 16 – 22 maj

Kvinna i hatt och solglasögon ler
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
Annons

Horoskop 16 – 22 maj

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är snabb och effektiv. Saker som känts jobbiga kan du nu ta itu med utan att tveka. Men även ditt sociala liv får ett uppsving. Du är öppen för nya bekantskaper, trivs i grupper och kan umgås med alla slags människor.

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Nu måste du försöka städa upp bland dina påbörjade projekt och lösa trådar – gör en sak i taget och var disciplinerad! Det är inte heller fel att ta emot hjälp eftersom din energinivå är ganska låg och du kan behöva viss avlastning.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du går in i en sällskaplig och harmonisk period. Spännande människor kommer i din väg och det sker en del ovanliga sammanträffanden. Flera nya relationer blir mer givande än du tror från början och det är viktigt att vara öppen.

Vågen

23 sept–22 okt

Du är bra på att uttrycka och analysera känslor och därför vill många prata med dig. Ofta kan du sätta fingret på exakt det folk menar, du styr liksom in andra på rätt väg. Ett inplanerat möte blir mer givande än du vågat hoppas.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Dina känslor är starka och nästan extrema. Allt blir svart eller vitt och du glömmer mellanlägena. Samtidigt är du hemlighetsfull och bra på att dölja dina inre stormar. Folk dras ändå till dig, tack vare din magnetiska utstrålning.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är generös och hjälper en person som trasslat till det för sig. Det uppstår dock nya problem, och du gör ditt bästa för att fixa även dem. Men du börjar också bli otålig på allt som inte fungerar och ditt humör går inte att dölja.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du har många djupa, intressanta samtal med dina nära och kära, och du upptäcker hela tiden nya sidor hos andra. Din tolerans inför olikheter ökar. Se också till att ha ordning på alla räkningar, kvitton och viktiga papper!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Om du känner dig missförstådd så beror det kanske på att du inte uttrycker dig tydligt nog. Du vill åstadkomma mycket på en gång och det kan innebära att du tappar känslan för nyanser. Försök sätta dig in i hur andra tänker!

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du lär känna spännande, färgstarka människor som uppmuntrar dig att utveckla nya intressen. Kreativiteten flödar och du ska helst skriva ner alla spännande idéer. Är du singel så finns det också chans till en oväntad romans.

Väduren

21 mars–20 april

Du är intresserad av affärer och investeringar. Ofta ser du var man kan göra vinster innan alla andra har fått upp ögonen för det. Veckan är också bra för att ta itu med stora projekt hemma men försök samtidigt hålla ordning omkring dig!

Oxen

21 april–21 maj

Du träffar kreativa, inspirerande människor som uppmuntrar din utveckling. Det är en bra tid för att inleda samarbeten. Även i kärleken ser det väldigt lovande ut. Om du är intresserad av någon är det dags att våga visa det tydligt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du måste organisera dina vardagsrutiner på ett effektivt sätt så att inte småsaker tar onödigt mycket tid. Städa också upp bland gamla papper och prylar! När du gör det kan du på köpet hitta något som länge varit försvunnet.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar