Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 20–26 januari 2020

20 jan, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna står på en löparbana.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 20 – 26 januari här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 20 – 26 januari 2020

Väduren

21 mars–20 april

Spara på krafterna och undvik att lägga in för mycket arbete på schemat. Du mår bra av att dra ner på tempot och planera för en lugnare nästa vecka. Bra period för studier och utbildning. Satsa på en hälsosam rutin som förbättrar balansen och ger mer frihet. Mitt råd: Finn vägen till ditt välbefinnande.

Oxen

21 april–21 maj

Romantik och förälskelse kan hamna i fokus hela veckan. Uppskatta dina kärlekskänslor genom att visa vad du känner. Tala om för dina nära och kära att de har en stor plats i ditt hjärta. Släpp in må-bra känslor i kropp och själ och älska helhjärtat. Mitt råd: Ge kärlek och du får dubbelt tillbaka.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Det kan bli en rolig och kreativ vecka som tar fram lekfullheten. Bra tid för studier och vidareutbildning. Din livsglädje kan öka när du engagerar dig i projekt som motiverar. Fördjupa dina intressen och förbered karriärintressen. Mitt råd: En resa kan ge dig ett positivt och skönt avbrott i vardagen.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Använd månens kraft till att förlåta och känna tacksamhet för allt det som är bra i ditt liv, och lämna oro och negativa känslor bakom dig. Nymånen passar för nystart kring känslomässiga processer som läker på djupet. Mitt råd: Förlåt dig själv eller någon annan och låt healing ske i ditt inre.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen lyser upp ditt relationsområde en månad framåt och gör dig medveten om hur personliga och nära möten har inflytande på ditt liv. Uppmärksamma dina innersta behov och släpp fram dina känslor i förhållanden. Förbättra din livskvalitet med andra. Mitt råd: Gemenskap och livsbalans.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Satsa på din hälsa och finn nya vägar till välbefinnande. Nymånen passar för nystart kring träning, diet och bättre vardagsrutiner. Satsa på motion som ger fokus och styrka. Förändra på jobbet och hitta tillbaka till arbetsglädjen. Mitt råd: Undvik negativa känslor och bejaka dina behov.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Venus och Mars dansar en kosmisk dans som tar fram den magiska gnistan i relationer. Låt passionen flöda i ett kärleksförhållande och finn vägen till ett kreativt liv. Största delen av din lycka beror på ditt förhållningssätt. Mitt råd: Se motstånd och problem som möjligheter för ny personlig utveckling.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Undvik ekonomiska investeringar denna veckan och se över dina utgifter. Din planet Mars flirtar med Venus hela veckan och bjuder på romantiska möjligheter. Satsa på att utveckla kreativa intressen och våga dröm. Lägg in nöjen på schemat och ha skoj! Mitt råd: Öppenhet är nyckeln till kreativitet.

Skytten

22 nov–20 dec

Din energinivå är högre än vanligt och det är dags att släppa fram mer av dig själv. Släpp loss och tänj på gränserna utan att gå till överdrift. Se upp för impulsivt förhastande och vänta med stora och viktiga beslut. Mitt råd: Finn balansen mellan dina egna och familjens önskningar och behov.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Ägna dig åt det du trivs med och öppna dig för nya möjligheter. Men du kan känna för att göra saker och ting på ditt eget sätt och ha svårt för att lyssna på goda råd från andra. Lyssna mer inåt och på dina egna signaler. Mitt råd: Skapa stunder av stillhet för att söka efter svaren inom dig.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Nymånen står i ditt tecken den 25:e och passar för att skapa nystart kring hälsa och välbefinnande. Förebygg och motverka negativ stress och ägna mer tid åt dig själv. Ett glädjande besked kan komma genom en vän eller syskon. Mitt råd: Var öppen för att utveckla intressen tillsammans med vänner.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan längta efter lugn och ro och vilja spendera mer tid hemma, men krav och måste på jobbet kan stå i vägen för lediga stunder. Nu handlar det om att finna en bättre balans mellan livets olika delar. Sortera bort det minst viktiga och vila upp dig på riktigt. Mitt råd: Våga gå vilse utan att förlora dig själv.

Foto: Unsplash

Annons