Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 23 – 29 april 2020

23 apr, 2020 
Monica Hortell
Kvinna på promenad med sin hund.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

Horoskop 23-29 april 2020

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av människor och har stort utbyte av dina vänner. Om du är singel blir du dessutom förälskad och känslorna tycks vara besvarade! Även ekonomin förbättras, troligen på ett både oväntat och ovanligt sätt.

Oxen

20/4–20/5

Du är känsligare än vanligt och det händer att du inte orkar med stress och nya intryck. Lite glömsk är du också just nu och det kan leda till märkliga situationer. Skriv ner allt du ska göra och ta sedan med dig listan överallt!

Väduren

21/3–19/4

Någon försöker lura av dig pengar men den fällan går du inte i. Du är ovanligt misstänksam och just nu är det en fördel. En konflikt inom släkten har oroat dig men den går snabbt över tack vare en yngre persons ingripande.

Lejonet

23/7–22/8

Du diskuterar gärna ideal och principer och du är bestämd i dina åsikter. När människor inte håller med dig blir du närmast förvånad eftersom du är helt övertygad om att du har rätt. Ett hastigt påkommet miljöombyte blir inspirerande.

Annons

Jungfrun

23/8–22/9

Du letar efter ett projekt där du kan göra nytta. En av dina vänner är ideellt engagerad och vill ha med dig och det skulle passa perfekt just nu. Tveka inte utan säg ja! Även i kärleken finns det anledning att vara positiv.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill bestämma över dig själv, vad du ska göra, hur du ska göra det, och inte minst när. Samarbeten och kompromisser lockar dig inte alls just nu. En kontrollerande person lyckas reta dig rejält och ni bryter tillfälligt kontakten.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är öppen för nya upplevelser och känner ofta att vad som helst är möjligt om du vill det tillräckligt mycket. Din personliga utveckling går snabbt och gamla vänner häpnar när de ser vilka förändringar du vågar genomföra.

Vågen

23/9–22/10

Du blir snabbt uttråkad eller rastlös. Rutin- arbete och andra sysslor som du inte valt själv skjuter du upp i det längsta. Däremot trivs du väldigt bra med barn och ungdomar eftersom de tar fram din lekfulla och kreativa sida.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du försöker vara vänlig och tolerant mot alla människor även om du inte delar deras åsikter. Dessutom är du hjälpsam när det gäller praktiska saker. Du ser lösningar och ställer alltid upp. Många är glada över att ha dig som vän.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har jobb att göra och det gäller att vara koncentrerad. Slarv kan få större konsekvenser än du tror från början. Satsa också på att förbättra hälsan genom ett sunt leverne! Du vet vad du behöver så det är bara att sätta igång.

Vattumannen

21/1–19/2

Du känner dig optimistisk och öppen för allt nytt. Veckan är perfekt för att starta projekt, samarbeten och alla slags relationer. Våga vara spontan! De små hinder som kan finnas försvinner automatiskt och fort går det också.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är inte direkt missnöjd men vill ändå ha mer frihet och om- växling i ditt liv. Säkert finns det mycket du kan ändra på utan att för den sakens skull vända upp och ner på allting. Se över dina vardags- rutiner och unna dig själv att ha roligt!

Foto: Unsplash.com

Annons