Veckans horoskop 29 maj – 4 juni

Kvinna ler och klassar konfetti
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
Annons

Horoskop 29 maj – 4 juni

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är trött på vissa av de personer du umgås med. Ni pratar förbi varandra och bryr er inte lika mycket som förr. Det är dags att du kommer ut i nya kretsar! Du kan få intressanta kontakter om du bara anstränger dig lite grann.

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Du träffar spännande, stimulerande och starka människor. Ni har mycket att lära av varandra även om ni har olika åsikter om det mesta. Men ibland prövas din tolerans till det yttersta och du får gå undan och ta några djupa andetag!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är alert och snabb på att skaffa den information du behöver, oavsett område. Men det händer också saker som du inte alls räknat med och dina känslor inför det är blandade. Det är bara att acceptera att du inte har total kontroll!

Vågen

23 sept–22 okt

Du är snabb i tanken och tycker om att diskutera allt mellan himmel och jord. Ofta kommer du med originella synpunkter som gör att andra tvingas tänka i nya banor. Du trivs också med att resa, så satsa gärna på ett miljöombyte!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har sinne för affärer och kan tjäna oväntat mycket pengar om du vågar följa din intuition istället för att oroa dig för allt som kan gå fel. Studier fungerar också bra. Du är nyfiken och har lätt för att snappa upp nya kunskaper.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är omgiven av människor som vill ditt bästa. Varje dag händer det något nytt och oväntat och nästan allt är positivt. Men det är ingen bra vecka för att fatta viktiga beslut om framtiden. Försök leva i nuet och njut av det!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du blir upprörd över orättvisor. Även när du inte är personligen inblandad så engagerar du dig i själva principen. Trevligt nog lyssnar folk när du pratar och du märker att det faktiskt går att förändra saker om man anstränger dig.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Inget känns direkt svårt just nu. Du är kreativ och gillar att ta itu med knepiga problem. Känslomässigt är du öppen och släpper gärna in nya människor i ditt liv. Är du singel så kan den stora kärleken dyka upp när du minst anar det.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är i känslomässig balans och det behövs eftersom många av dina uppgjorda planer måste ändras med kort varsel. Acceptera att ingen dag är den andra lik! Ett överraskande återseende med en gammal vän glädjer dig mycket.

Väduren

21 mars–20 april

Det är snabba ryck när du ska göra något. Om andra är lite tröga och långsamma blir du irriterad och har svårt att dölja det. Ett par av dina vänner har lika mycket energi som du och ni har väldigt kul tillsammans. Åk gärna på utflykter!

Oxen

21 april–21 maj

Du vill komma överens med alla slags människor. Konflikter undviker du till varje pris, då går du hellre undan. Någon du känt länge försöker provocera dig och kanske behöver ni en paus från varandra. En god affär stärker ekonomin.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du är optimistisk och beredd att ta en risk för att uppnå det du vill och det ser riktigt lovande ut. Din entusiasm smittar också av sig på folk omkring dig och de stöttar dig i allt. Kom bara ihåg att fokusera på en sak i taget!

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar