Veckans horoskop 3 – 9 juni

kvinna i hatt framför blommande buskar
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 3 – 9 juni här.
Annons

Horoskop 3 – 9 juni

Väduren

21 mars–20 april

Mars, din planet, står i ditt mest privata område och hjälper dig att komma i bättre kontakt med dina behov och dina känslor. Tillbringa tid med ditt inre och engagera dig i aktiviteter som ger själslig glädje. Kvalitetstid tillsammans med familjen gör gott och kan fördjupa närheten. Mitt råd: Låt hjärtat visa vägen.

Oxen

21 april–21 maj

Annons

Ligg lågt med det ekonomiska och undvik utgifter som du inte har råd med nu. Detta är en bra period för att skapa nystart inom ett område som stagnerat. Satsa på praktiska strukturer som ger bra balans och hjälper dig att gradvis nå de mål du satt upp. Mitt råd: Utveckla möjligheter som ligger framför dig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Annons

Nymånen står i ditt tecken och bjuder till en nystart kring hälsa och personlig livsstil. Se över din ekonomi och gör justeringar som kan förbättra välbefinnandet på lång sikt. Förankra dig i också det materiella innan du ger dig hän till nya drömmar. Mitt råd: Stå stadigt och landa i kroppen.

Kräftan

21 juni–21 juli

Din energinivå kan vara på topp och inspirera till nya uppgifter och kreativa projekt. Nu blir det lättare att klara hinder på ett smidigt sätt. Våga satsa på nya utmaningar som känns utvecklande. Ge dig själv små belöningar vid varje steg mot ditt mål. Mitt råd: Väx, frodas och ha roligt.

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Samarbete med grupper kan kännas givande och ge klarhet kring mål och drömmar. Satsa på nystart med intressen som motiverar. Men tänk igenom planer i detalj innan du ger dig i kast med dem. Risk för överdrifter som kan leda till överansträngning. Mitt råd: Planer, tankar och strukturer i balans.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du kan bli attraherad till någon som är intresserad av dina drömmar, och känna att du skulle kunna åstadkomma så mycket mer med en stödjande partner vid din sida. Om du har barn kan det bli viktigare att ge dem vad de behöver just nu. Var kreativ och tänk utanför boxen. Mitt råd: Hjärtat visar vägen.

Vågen

23 sept–22 okt

Annons

Framgångar kommer inte av sig själv. Du måste lägga på ett kol och kanske även behöva ge upp något för att se positivt resultat. Även om du inte får den uppmärksamhet du behöver och förtjänar, så gäller det att möta motstånd med mod och övertygelse. Mitt råd: Känn rädslan. Våga ändå.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du får ofta det sista ordet, men det kan löna sig att kompromissa oftare för att upprätthålla harmoni i relationer och ett bättre samarbete på lång sikt. Du kan dra fördel av personer med resurser och lära dig mycket nytt om ämnen som intresserar. Stark attraktion kan uppstå. Mitt råd: Låt passionen flöda.

Skytten

22 nov–20 dec

Annons

Du kan lätt försumma dina plikter och spendera mer tid på nöjen och vänner. Dina relationer kan dock kännas ovanligt harmoniska och fungera smidigt. Vänner kan söka din hjälp för goda råd. Inflytelserika personer kan dyka upp. Dra fördel av möjligheter. Mitt råd: Bli din egen bästa vän.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan bli känsligare för vad som sker i dina nära relationer och kan ha svårt för att mötas på halva vägen. Minsta lilla krusning på vågorna kan skapa motstånd med risk för konflikter. Samarbetet med kollegor kan dock bli ovanligt lyckat från den 9:e. Mitt råd: Stå på dig annars gör någon annan det.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Din vänlighet och din positiva inställning gör att du lätt vinner många vänner. Men på grund av att du kan ha svårt för att se andras brister, blir du känsligare för besvikelser i kärlekslivet. Bra period för att utveckla kreativa talanger och intressen. Mitt råd: Studsa tillbaka från motvind till medvind.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Din ambitionsnivå kan vara hög och du kan ha en önskan om att bli bäst inom ditt område. Saturnus kan dock ta fram osäkerhet vilket får dig att tvivla på dig själv. Självdisciplin och ihärdighet är nyckeln till framgång nu. Satsa på bra vardagsstrukturer. Mitt råd: Må bra i kropp, själ och tanke.

Foto: Unsplash 

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar