Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 3 aug – 9 aug 2020

03 aug, 2020 
KATARINA CAMPAGNOLA
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 3 aug – 9 aug 2020 här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Börja veckan med att göra något för dig ovanligt, något som får dig att bli friare och känna att du kan förverkliga nya sidor av dig själv. Förbered dig på ett visst motstånd i karriären inom kort. Satsa på att göra justeringar kring mål som du satt upp för att nå. Tänk tålamod. Mitt råd: Hållbar utveckling.

Oxen

21 april–21 maj

Den 7:e börjar en månadslång period som passar för att ägna tid åt familjen. Sök kontakt med syskon och goda vänner i omgivningen. Ha en öppen dialog och prata mycket känslor. Du kommer att få ett bra energiflöde som passar för konst och skönhet, som utövare eller betraktare. Mitt råd: Njut i fulla drag.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Nu gäller att göra medvetna val, speciellt kring din ekonomi. Tendensen nu pekar åt känslomässigt tänkande och detta kan leda till irrationella beslut. Bra vecka för att prata känslor med familjen och grunna på djuplodande ämnen som kräver fokus och koncentration. Mitt råd: Undvik snabba beslut – tänk efter på djupet.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Merkurius står i ditt tecken och hjälper till med planer och kommunikation i omgivningen. Du är dock extra känslig och lättpåverkad i dina beslut just nu, men kan dra rätt slutsatser genom att lyssna till intuitionen. Utmaningar kan komma i dina relationer. Mitt råd: Välmående och balans i kropp och själ.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen lyser starkt i ditt tecken och du kan hamna i rampljuset för dina insatser som organisatör och ledare. Du blir sedd för den du är och för din spontanitet och udda humor. Dina bästa stunder kan du dock spendera ensam med dig själv. Mitt råd: Din delaktighet ger förbättringar och framsteg.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Satsa på närhet i dina vänskapsrelationer, men vänta med beslut som påverkar framtiden. Skapa en känsla av enhet och medmänsklig kärlek i grupper du delar gemensamma intressen med. En familjekänsla kan utvecklas som är till din fördel i nuet. Mitt råd: Visa kärlek och omtanke.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Information som du inhämtat den sista tiden kan användas för att skapa framgångar i karriären. Visst kan det bli en del kraftmätningar och även urladdningar i relationer, men om du lägger korten på bordet och står för det du tror du kan det bara bli bättre. Mitt råd: Våga tro på dig själv till 100 procent.

Skorpionen

23 okt–21 nov

All den tid och kraft som du lagt ner på ditt arbete och på andra personers behov kan börja ta på krafterna. Läget är rätt för att jämna ut oddsen och få uppmärksamhet och mer utrymme för dina egna behov. Några lugna dagar i ensamhet ligger helt rätt. Mitt råd: Bli mer generös mot dig själv.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kan få ett stort tillskott av energi som hjälper dig att hävda dig i situationer som du tidigare undvikit. Underliggande frustration kan komma upp till ytan, men du får kraft att ventilera dina känslor och säga ifrån om du känner dig i underläge. Mitt råd: Se möjligheter till utveckling i tuffa situationer.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Från den 7:e hamnar kärlekslivet i fokus och det kommer att uppstå möjlighet att utveckla en kärleksrelation. Lämna sårade känslor bakom dig och våga satsa på nytt. Det blir vad du själv gör det till, och med insikt och sunt förnuft kan det bli riktigt bra resultat! Mitt råd: Våga tro på dig själv och finn ny mening.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Solen lyser upp ditt relationsområde och ingjuter nytt liv i förhållanden. Lägg tidigare besvikelser bakom dig och gå framåt i utvecklingen. Det finns inget att vinna på att stanna kvar i det förflutna. Ta en paus om du känner att kraven blir för höga. Mitt råd: Byt skepnad och tillvaro.

Fiskarna

20 feb–20 mars

En situation kan uppstå som skapar vissa förändringar. Det viktigaste nu är att undvika att sjunka ner i grubblerier och tycka att allt är andras fel. Det är ingens fel alls egentligen, bara dags att göra om och tänka nytt. Ny energi och nya perspektiv utlovas. Mitt råd: Livet är alltid fullt av överraskningar.

Annons