Veckans horoskop 5 – 11 september

Leende kvinna busar med hund som har stickad mössa på huvudet
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 5 – 11 september

Kräftan

21 juni–21 juli

Du har många bollar i luften och lyckas med det mesta du företar dig. Visst är det stressigt också men du njuter av att vara efterfrågad. Dessutom har du förmåga att mycket snabbt ta åt dig ny information och kunskap.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du är bra på att övertyga och övertala andra människor, även om du till en början möts av ett ganska starkt motstånd. Problemet är att innerst inne börjar du själv tvivla på att du har rätt. Det är dags att tänka efter djupt och länge!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Annons

Du har många möjligheter. Men risken är att du funderar för länge innan du gör något och då går chansen dig förbi. Det gäller att vara alert! Du är  ju väldigt bra på att uppmuntra och råda andra – tillämpa det på dig själv också!

Vågen

23 sept–22 okt

Du är intresserad av andlighet, mystik och allt som går utöver det vanliga och vardagliga. Intuitionen blir starkare och du kan rentav drömma. sanndrömmar. Vissa relationsproblem oroar men håll dig utanför andras konflikter!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är en intensiv och spännande period. Ofta känner du inte igen dig själv och du vågar göra sådant du aldrig gjort tidigare. Är det svårt så blir du bara extra taggad. Alla omkring dig noterar din förändring och du får bra respons.

Skytten

22 nov–20 dec

Annons

Du är väldigt utåtriktad men vissa människor kommer du inte alls överens med. Var försiktig med nya samarbeten. Något som börjar lovande kan snabbt

utvecklas till en öppen konflikt. Du är dessutom känsligare än vad de flesta tror.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Det finns mycket du vill göra men plötsligt börjar du fundera över alla praktiska detaljer som kan krångla. Kanske gör du det för svårt för dig själv? Du kan inte ha total kontroll utan får ta tag i problemen när de dyker upp.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du trivs utmärkt när det händer oväntade saker. När du tycker att andra människor har fastnat i gamla förlegade mönster försöker du få dem att tänka i nya banor. Alla lyssnar med stort intresse på vad du har att komma med.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Annons

Du umgås med släkt och vänner och allt är frid och fröjd, åtminstone på ytan. Men du vill ha mer spänning, och upplever många av de trygga rutinerna som kvävande. Dela med dig av dina känslor istället för att dölja dem!

Väduren

21 mars–20 april

Du vill må bättre till kropp och själ så du intresserar dig för nya hälsosamma livsstilar. Det är också ovanligt lätt för dig att bryta dåliga vanor och din självdisciplin är riktigt imponerande. Även på jobbet blir det nya rutiner.

Oxen

21 april–21 maj

Du har mycket energi och gillar att vara igång med olika saker. Ingenting känns direkt jobbigt. Folk vill gärna umgås med dig eftersom du sprider en positiv stämning både hemma och på jobbet. Du får också en oväntad kärleksförklaring.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Saker blir inte riktigt som du vill och det orsakar förstås irritation. Men du får försöka vara flexibel och öppen för oväntade händelser. Mycket kan faktiskt ta en vändning till det bättre om du släpper dina uppgjorda planer.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se: