Veckans horoskop 6 – 12 juni

Kvinna med scarf i håret ler och skrattar
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
Annons

Horoskop 6 – 12 juni

Kräftan

21 juni–21 juli

Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Kanske blir du ombedd att företräda en grupp människor i en viktig fråga. Du blir en slags talesperson och det klarar du hur bra som helst. Utmaningar lockar dig ovanligt mycket.

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Du behöver ta det lugnt och tänka över saker och ting. Sätt inte igång något nytt och krävande, risken är stor att du inte orkar slutföra det. Konst och musik är givande och du har även en förstärkt intuition just nu.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du får nya bekanta som delar dina åsikter i viktiga frågor. Ni har även annat gemensamt. Däremot håller du på att tappa kontakten med ett par av dina gamla vänner och det är nog ingen idé att försöka hålla liv i de relationerna.

Vågen

23 sept–22 okt

Din diplomatiska sida är inte lika framträdande som vanligt. Du säger vad du tycker och är inte rädd för hetsiga diskussioner. Ärligheten är befriande och du får människor att lyssna även om de var emot dig från början.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du tar en sak i taget och arbetar lugnt och metodiskt. Oförutsedda händelser gör dig förstås irriterad men du tappar ändå inte dina mål ur sikte. Bra på att samarbeta är du också eftersom du vet när det är läge att kompromissa.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är omgiven av spännande människor som delar med sig av sina tankar och åsikter. En person får du en extra djup kontakt med. Ni är på samma våglängd och kan ha givande samarbeten framöver. Kanske blir det också en romans.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är energisk men också lättstörd. Inget får rubba dina cirklar, då tappar du snabbt både koncentration och humör. Samarbeten och kompromisser är alltså inte din starka sida just nu. Frihet och oberoende värderar du desto högre.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vet inte vad du vill och ska helst inte fatta viktiga beslut eller starta nya långsiktiga projekt. Ägna dig istället åt att städa i lådor, sortera papper och liknande nyttigheter. Efteråt känner du dig både nöjd och mer klartänkt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är inne i en intensiv och känslomättad period. Varje dag lär du dig något nytt det händer så mycket så du hinner knappt sortera alla intryck. Räkna med framgång i både kärlek och arbete! Även ekonomin tycks vara på väg uppåt.

Väduren

21 mars–20 april

Det är lite stökigt omkring dig. Dels är det rörigt med allt praktiskt och dels blir folk du känner ovänner. Men det är inget allvarligt och just nu är det lika bra att du inte blandar dig i så mycket. Fortsätt pyssla med dina egna projekt!

Oxen

21 april–21 maj

Du är väldigt social och gläds åt alla trevliga människor du träffar. Korta resor tillsammans med vänner ger mycket inspiration. Ekonomin kan också stärkas eftersom du har näsa för affärer och vet instinktivt när du ska våga satsa.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du vill sätta lite extra guldkant på tillvaron och spenderar mer pengar än du tänkt från början. Men du är nöjd med dina inköp så du grämer dig inte alltför mycket om det blir tillfällig ebb i kassan. Optimismen är stor.

Av Monica Hortell

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar