Veckans horoskop 9 – 15 september

Kvinna med stort hår ler mot kameran
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 9 – 15 september här.

Horoskop 9 – 15 september

Väduren

21 mars–20 april

Du kanske inte känner dig i toppform, men läget är bra för att koppla av alla måsten och för att varva ner. På jobbet kan du vara handlingskraftig och få mycket uppmärksamhet för ditt arbete. Visa ännu mer av dina talanger, dina goda sidor och se till att världen kretsar kring dig! Mitt råd: Värdera din förmåga.

Oxen

21 april–21 maj

Våga vara mer öppen, prata mer och visa dina känslor. Samarbetet på jobbet kan bli bättre om kommunikationen fungerar. Du behöver inte nödvändigtvis hålla med om allting, men kan uttrycka dina åsikter ändå. Bra vecka för kreativitet, sport och nöjen. Mitt råd: Dela dina tankar och känslor av vänskap.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Annons

Det kan bli svårt att förena familjeliv och andra relationer. Olika viljor kan dra åt olika håll.

Men du kan ganska snabbt lägga missförstånd bakom dig och gå framåt med ny energi. En glad nyhet kan komma som en överraskning. Mitt råd: Se problem som utvecklingsmöjligheter till djupare insikter.

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen gör dig mottaglig för vad som pågår på en djupare nivå i relationer. Din ömhet och omvårdande egenskaper kan behövas för en vän. Gör en detaljerad lista på saker du behöver göra för att skapa bättre rutiner som passar in för dina behov. Mitt råd: Gör något annorlunda för att berika livet.

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Saker och ting faller på plats i arbetslivet, som kan ge en positiv känsla av inre tillfredsställelse. Din generositet kommer från hjärtat och uppskattas av din omgivning. Ge bort en gåva till någon du tycker särskilt mycket om. Det kan betyda mer än du inser. Mitt råd: Skapa positiva förändringar i viktiga relationer.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är laddad med energi och kan ha stor inverkan på omgivningen. Bra vecka för att lägga fram idéer och förslag. Lös problem på uppfinningsrika sätt. Ta emot någonting på jobbet som gynnar dig. Något nytt kan utvecklas i relationer som tar ditt liv till en ny nivå. Mitt råd: Börja smått men tänk stort.

Vågen

23 sept–22 okt

Annons

Sätt hälsan i fokus och ta hand om både ditt inre och yttre. Just nu passar det bättre med ensamtid och inre reflektion. Du kanske måste anpassa dig till att saker och ting kommer att bli annorlunda, men samtidigt kan förändring skapa nya strukturer och göra livet stabilare. Mitt råd: Beslut som håller.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Satsa på att utveckla ditt sociala umgänge och var lyhörd för nya idéer. Gör planer och mål som känns meningsfulla inför framtiden. Nya insikter kan komma genom vänner och personer du delar gemensamma intressen med. Mitt råd: Det spelar ingen roll hur långsamt du går så länge du inte stannar.

Skytten

22 nov–20 dec

Du kan ta dig framåt med stormsteg om du är öppen för att hänga med i svängarna. Personer med resurser kan oväntat dela med sig av ett hörn. Bra period för resor, studier och vidareutbildning. Finn dina inre resurser och öka din motivation. Mitt råd: Förbättra din prestation och höj ribban.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Planeterna står i ditt element och gynnar dig på många sätt. Ditt arbete kan vara det område som ger mest utveckling och glädje nu. Men du kan också ha tur i kärlek och känna stark dragning till någon som får känslor av förälskelse att blomma upp. Mitt råd: Lev ut dina drömmar och ha roligare.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan få mer att göra i en gruppgemenskap. Större ansvar kan läggas på dig. Acceptera bara så mycket arbete som du känner att du orkar med. Bra vecka för samarbete kring gemensamma resurser. Men du kan behöva se till ditt välbefinnande och ta bättre hand om hälsan. Mitt råd: Lugnare och gladare.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Veckan börjar bra med goda relationer och tur i kärlek. En ny vänskap kan leda till något långvarigt och djupt. Du känner stöd från vänner och får uppmuntran utan att be om det. Visa din uppskattning tillbaka och njut av att ha ett positivt flöde. Mitt råd: Ha skoj med romantik och vänskap.

Foto: Unsplash 

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se: