Veckans horoskop 9 – 15 maj

horoskop-9-15-maj
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
Annons

Horoskop 9 – 15 maj

Kräftan

21 juni–21 juli

Du har en del intressanta planer men vågar inte sätta dem i verket just nu. Istället väntar du på att energin ska bli mer stabil och att allt ska kännas rätt. Det är en bra inställning och snart kommer det att lossna med besked!

Lejonet

22 juli–22 aug

Annons

Du träffar någon som tycks njuta av att provocera dig och utmana alla dina åsikter. Det blir hetsiga diskussioner och ingen vill ge sig. Men du tappar inte humöret, utan kan till och med skratta åt hur olika man faktiskt kan resonera.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är rastlös och tänker ofta på något helt annat än det du håller på med. Ovanligt slarvig är du också. Starta helst inget nytt, om det inte handlar om träning och nyttiga matvanor förstås! En överraskande nyhet kommer per post.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har mycket folk omkring dig och försöker vara lika öppen och generös mot alla. Dessutom blir du lätt förälskad, särskilt i personer som verkar ouppnåeliga. Känslomässigt är det väldigt intensivt men också aningen förvirrande.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du grubblar över saker som hänt i det förflutna och försöker se dem från ett annat perspektiv. Det pågår ett slags inre arbete som är viktigt för din känslomässiga balans. Du är också bra på att hantera pengar och papper.

Skytten

22 nov–20 dec

Du har ett stort frihetsbehov och vill kunna göra lite som du tycker. Nu har du en del plikter och rutiner som måste klaras av men det tar emot. Som tur är får du hjälp av någon som är skyldig dig en tjänst så allt går bättre än väntat.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du har gärna gäster och gillar verkligen att organisera fester och middagar. Dessutom är du öppen för helt nya bekantskaper. Är du singel kan en förälskelse blossa upp när du som minst anar det. Ekonomin är dock ansträngd.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du ser till att dina närmaste har det bra även om du måste göra avkall på din egen bekvämlighet. Lojalitet och generositet präglar allt du gör. Veckan är också bra för att fixa och ändra hemma. Du är både kreativ och praktisk.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Veckan är bra för alla slags korta resor och utflykter. Du blir inspirerad när du byter miljö och du kommer fram till vettiga lösningar på saker du funderat på. En vän hör också av sig och vill diskutera ett gemensamt projekt.

Väduren

21 mars–20 april

Du har lätt för att få kontakt med människor och både gamla och nya vänner trivs i ditt sällskap. Det är också bra att ta egna initiativ i kärlek. En utflykt som du planerat blir uppskjuten på grund av oväntade händelser.

Oxen

21 april–21 maj

Det är svårt att påverka dig när du väl har bestämt dig för något. Stadigt och säkert går du din väg framåt och andras åsikter bekommer dig inte. Det kan vara frustrerande för omgivningen men själv är du nöjd och på bra humör.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du har projekt som måste bli klara till en viss tid och nu börjar det bli bråttom. Planera noga och var systematisk – då hinner du utan problem! Försök också ta dig tid att hälsa på en släkting som behöver stöd och uppmuntran.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Läs också:

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar