Veckohoroskop 14 – 20 mars

Veckohoroskop
Hurra! Nu är veckans spännande horoskop här, ställt av Monica Hortell.
Annons

Annons från Allas shop

Horoskop 14 mars – 20 mars

Väduren

21 mars-19 april

Du umgås med många olika slags människor och känner dig hemma i alla sammanhang. Ett ideellt uppdrag tar mycket tid och energi men är ändå givande. När det gäller kärlek är du mer tveksam, eftersom du inte vill känna dig låst.

Oxen

20 april–20 maj

Annons

Allt går upp och ner just nu. Vissa dagar vill du bara fly från allt som liknar krav och plikter, andra dagar njuter du av att satsa stenhårt och visa din kompetens på olika områden. Konkurrens och tävlingar stimulerar dig.

Tvillingarna

21 maj–21 juni

Du är eftertänksam och försiktig. Varje liten sak måste analyseras, och du är dessutom hemlighetsfull. Flera personer klagar över att du stänger dem ute, men du fortsätter att hålla dina insikter och åsikter för dig själv.

Kräftan

22 juni–22 juli

Du har stark intuition och känner av alla stämningar och vibrationer. Väldigt lättsårad är du också, men du försöker att inte visa det. Ge dig inte i kast med stora utmaningar och svåra uppgifter, för du tappar lätt självförtroendet.

Lejonet

23 juli–22 aug

Du är väldigt stolt och beroende av beröm och uppskattning. Så länge allt går bra för dig är du mycket generös mot andra, men om du blir kritiserad tappar du genast humöret och låter det gå ut över din omgivning. Ta det lugnare!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du har höga krav på dig själv, är noga med detaljer och rädd för att göra misstag. Ofta griper du dessutom in och räddar andra som trasslat till det. Många är beroende av dig och dina omsorger, och den rollen trivs du med.

Vågen

23 sept–22 okt

Du är intresserad av hälsofrågor och vill lära dig så mycket som möjligt. Kanske planerar du att lägga om kosten, och det är i så fall helt perfekt att börja nu! På jobbet är du effektiv i korta ryck, men kom ihåg att vila mellan varven!

Skorpionen

23 okt–22 nov

Förseningar och andra irritationsmoment rubbar din jämvikt. Det är ingen idé att försöka genomdriva dina planer till punkt och pricka, så slappna av istället och låt allt ta sin tid. Ett besök hos vänner blir oväntat händelserikt.

Skytten

23 nov–21 dec

Du får oväntad hjälp med att lösa ett knepigt problem. Det innebär att energi frigörs och du kan ta itu med något nytt. Testa gärna udda, ovanliga idéer – de kan leda till stora framgångar! Självförtroendet ökar stadigt.

Stenbocken

22 dec–20 jan

Du söker nya sätt att uttrycka din kreativitet. Allt som känns gammalt och vanligt tråkar ut dig, och det gäller på alla områden. Är du singel dras du till en spännande, oförutsägbar person som nog inte går att lita på i längden.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du tar dagen som den kommer och har en filosofisk inställning till de små problem som dyker upp. Allt ordnar sig, resonerar du, och det visar sig stämma. Din optimism smittar av sig, så även folk omkring dig kan börja slappna av.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Sätt inte igång mer än du kan hantera! Du har en tendens att bli överoptimistisk och starta projekt du egentligen inte orkar genomföra. Men du är på bra humör och litar på att dina vänner rycker in och hjälper till när det kör ihop sig.

Berlock med stjärntecken Bisou
I vilket stjärntecken är du född? Våra stjärntecken säger mer om oss än vad vi kanske tror. Betona din egen personlighet med denna fina berlock! Det svenska accessoarmärket Bisou har lanserat en kollektion med berlocker med alla zodiakens 12 stjärntecken. Stilrena hängsmycken i en tidlös design, guldpläterade med gnistrande Cubic Zirconia-stenar som stjärnor. En perfekt gåva till dig själv eller en personlig present till en vän. Berlock och halskedja säljs separat och kommer i lyxiga sammetspåsar.

Gå till shoppen

Foto: Joe Yates/Unsplash

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar