Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 17 – 23 augusti 2020

18 aug, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna njuter av sommaren genom att flyta på ryggen i en pool.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 17 – 23 augusti här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Horoskop för alla stjärntecken 17 – 23 augusti 2020

Väduren

21 mars–20 april

Satsa på aktiviteter som känns roliga och stimulerar din kreativitet. Det kan kännas viktigare nu att du kan vara dig själv helt och hållet. Undvik ytliga relationer och spendera tid med familj och vänner. Satsa på att utveckla din frihet och ge dig själv mer utrymme för hobbies och nöjen. Mitt råd: Följ ditt hjärta.

Oxen

21 april–21 maj

Din planet Venus står gynnsamt för romantik och vänskap, och för att söka kontakt med personer i omgivningen som du delar djupare insikter med. Dina nära relationer kan förbättras om du är öppen för att knyta starkare band. Mitt råd: Utveckla förhållanden som ger närhet och familjekänsla.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Privatlivet hamnar i centrum. Ägna kvalitetstid med nära och kära, och kom i bättre kontakt med ditt allra innersta. Nymånen kan förbättra kontakten med syskon och omgivningen. Använd nyfunnen kreativitet till att utforska nya vägar till framtiden. Mitt råd: Släpp loss och tänj på gränserna.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Njut av några sköna och lata dagar och återhämta dina krafter. En utrensning både på det känslomässiga och praktiska planet kan ge dig förnyad energi och inspiration. Inom kort kan du få mer ansvar på jobbet som kräver en extra ansträngning. Mitt råd: Satsa på att ta en ledande roll och visa vägen.

Lejonet

22 juli–22 aug

Nymånen står i ditt tecken och bjuder in till nystart kring hälsa och personlig utveckling. Investera i din skönhet och låt det synas på utsidan. Din tendens att bli överdrivet engagerad på det känslomässiga planet kan göra det svårt att hålla distans och sätta gränser. Mitt råd: Träna avslappning.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Månen går igenom ditt tecken i början på veckan och gör dig känsligare och mer sårbar. Ta extra hand om hälsan. Merkurius ger mental styrka och klarsynthet från den 19:e. Lös problem och se positiva resultat från bra beslut. Mitt råd: Ta hand om ditt välbefinnande och skörda goda resultat.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan få upp ögonen för möjligheter som gynnar både karriären och din personliga utveckling. Men var beredd på att kämpa dig igenom motstånd som oväntat kan dyka upp och ställa krav på mod och beslutsamhet. Låt familjen hjälpa till och ge stöd. Mitt råd: Ge inte upp även om resultaten dröjer lite.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är dags att sluta vackla, fatta beslut och börja gå i en ny riktning som känns utvecklande på det personliga planet. Strunta i småsaker och fokusera på det som känns viktigt. Förenkla dina vardagsplikter och skala bort allt överflödigt. Mitt råd: Gör livet till ett nöje och inte ett måste.

Skytten

22 nov–20 dec

Du måste börja vänja dig vid att du inte alltid måste ha rätt. Lär dig uppskatta andras perspektiv. Nu krävs en hel del om du vill ro förändringar i land och se bestående resultat. För att lyckas krävs lust, handlingskraft och stenhård vilja. Mitt råd: En nystart genom studier och/eller resor ligger helt rätt i tiden.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Ta en paus från krav och ge dig själv tid och utrymme till att förnya din inspiration. Ett miljöombyte kan kännas avkopplande. Nymånen passar för nystart kring hälsa och livsstil. En förändring i ditt boende kan vara positivt. Renovera med färg och nya former. Mitt råd: Förnya och förbättra ditt liv nu.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Nymånen står i ditt relationsområde och bjuder in till nystart i ett förhållande. Så ett nytt kärleksfrö och visa din partner uppskattning. Satsa på att växa i förhållanden och utveckla din förståelse av kärleksspråk. Mitt råd: Öva på att ge positiva känslor utan att kräva något tillbaka.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan vara känsligare än vanligt för hur personer i din omvärld pratar med dig eller om dig. Undvik att gå till angrepp och försök i stället att framföra dina åsikter på ett rakt och sakligt sätt. Mitt råd: Tänk efter innan du talar om viktiga saker, och fokusera mer av din energi på praktiska angelägenheter.

Annons