Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 17 – 23 februari 2020

17 feb, 2020 
AvKatarina Campagnola
Leende kvinna i mössa tittar fram bakom en trädstad.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 17 – 23 februari här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 17 – 23 februari 2020

Väduren

21 mars–20 april

Venus står i ditt tecken och lockar till spännande äventyr. Du får lättare att finna din lycka, kärlek och frihet. Samtidigt mår du bäst när det är fart och en händelserik utveckling som utmanar dig till att nå nya höjder. Satsa på att finna den rätta balansen. Mitt råd: Rätt kost, bra motion och vila.

Oxen

21 april–21 maj

Det kan bli snabba puckar denna veckan som ställer högre krav på din förmåga. Makten ligger nu helt i dina händer om du vill förändra något i dina vardagsrutiner, hälsa och livsstil. Fundera på olika alternativ. Mitt råd: En stund i stillhet varje dag kan hjälpa dig att komma mer i balans och finna inre ro.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Merkurius går i ny riktning från den 17:e och tre veckor framåt, vilket kan förändra saker och ting i karriären på ett sätt som du inte alls tänkt dig. Vänta med viktiga beslut och känn in situationer innan du reagerar på dem. Mitt råd: Ta tid för inre reflektion och uppmärksamma dina känslor.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Ligg lågt i karriären och vänta med viktiga beslut. Sök svar inombords och tänk efter om du verkligen lever dina drömmar. Är det något som du vill förändra för att komma i mer harmonisk samklang med ditt inre? Nymånen den 23:e passar för nystart kring resor, studier och inre sökande. Mitt råd: Våga drömma stort.

Lejonet

22 juli–22 aug

Undvik investeringar tillsammans med andra personer. Ligg lågt med planer och viktiga beslut i relationer och samarbete. Din energinivå kan plötsligt sjunka. Lägg in fler pauser på schemat och undvik stress. Mitt råd: Ta tid för inre reflektion och uppmärksamma detaljer kring kost och hälsa.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Det kan bli svårt att få saker och ting att bli som du har tänkt dig, och det kan ske en oväntad utveckling i relationer. Du gör bäst i att ta dig en ordentlig funderare innan du fattar några viktiga beslut. Mitt råd: Se upp med missförstånd och lyssna på andra utan att ge upp din egen ståndpunkt.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Venus lyser upp som aftonstjärna på himlavalvet och i ditt relationsområde, och bjuder in till romantik och harmoni i förhållanden. Satsa på att fördjupa närheten i redan etablerade relationer och öppna dig för förtroliga samtal. Mitt råd: Omge dig med skönhet som tar fram den genuina känslan.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan ha haft stora och vilda planer den senaste tiden och nu är läget rätt för att testa dem i verkligheten. Ge mer plats för kreativ skaparkraft. Det kan kännas viktigare att du kan få vara dig själv helt och hållet. Mitt råd: Bra period för nystart kring nöjen, romantik och fritidsaktiviteter.

Skytten

22 nov–20 dec

Investera säkert och skapa ekonomisk stabilitet på lång sikt. Impulsköp kan kosta mer än det smakar. Sätt rimliga mål. För höga ambitioner kan vara kontra produktivt. Träna på att sätta gränser och tänk efter två gånger innan du börjar något nytt. Mitt råd: Undvik för många järn i elden.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Mars står bra i ditt tecken och ger handlingskraft och extra energi. Men du kan hamna i ett gammalt mönster som du helst vill göra dig av med. Nu kommer framgången om du har självdisciplin och inte ger upp i första taget. Mitt råd: Var extra uppmärksam på hur du pratar med personer i omvärlden.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Satsa på ett lugnare tempo och kom i ordning hemma. Bra period för att se över dina inkomster och planera för nystart kring ekonomi. Men vänta med viktiga beslut som kan få långtgående konsekvenser tills efter den 10 mars. Mitt råd: Låt kreativiteten flöda och du kan finna nya inkomstmöjligheter.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan få hjälp av vänner att komma framåt och bli mer framgångsrik när det gäller mål och drömmar. Samtidigt kan det bubbla upp irritation i vissa relationer. Undvik att fokusera på det som är ”dåligt” och försök att se det positiva i både dig själv och andra. Mitt råd: Ha tålamod och tänk långsiktigt.

Foto: Unsplash

Annons