Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 18-24 februari 2021

18 feb, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det händer mycket nytt och du är beredd att testa allt, i alla fall en gång. Du kommer överens med alla slags människor och det är en perfekt vecka om du vill engagera dig i någon typ av ideell sammanslutning eller grupp.

Oxen

20/4–20/5

Nu handlar det om möten, diskussioner och förändringar på jobbet. Du får många intryck att hantera, och vissa beslut måste fattas vare sig du vill det eller inte. Försök vara följsam och lyssna på andra minst lika mycket som du pratar själv!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. I diskussioner hittar du de rätta orden och folk inser att dina argument är värda att lyssna på. Men du är aningen splittrad vilket gör att ett praktiskt projekt inte blir klart i tid.

Kräftan

22/6–22/7

Någon du oroat dig för hör av sig och ni har ett givande samtal. Du känner plötsligt att du har en del överskottsenergi och det är dags att göra något vettigt av den. Projekt hemma kommer att bli lyckade nu så varför inte möblera om?

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du börjar få ordning på diverse lösa trådar även om det inte blir fullt så perfekt som du skulle önska. Tendensen är i alla fall positiv. Dessutom blir det en vecka fylld av såväl romantik som nöjen och viktiga möten med vänner.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är ambitiös och vill göra allt rätt och det lyckas du oftast med. Men när människor inte uppmärksammar dina ansträngningar blir du besviken. Håll ändå fast vid din linje och var inte så fixerad vid andras åsikter om dig!

Vågen

23/9–22/10

Du är inne i en spännande period. Saker du haft problem med fungerar äntligen som de ska och du kan planera framåt. Även i kärleken är det harmoniskt. Om du är singel kan du träffa en stor kärlek i ett oväntat sammanhang.

Skorpionen

23/10–22/11

Det är en bra vecka för att investera i konst, antikviteter och inredning. Du har sinne för kvalitet och vet när du ska kosta på lite extra. På jobbet finns det också mycket att ta tag i men där stöter du på oväntat motstånd.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Många ifrågasätter dina åsikter men det bekommer dig inte. Du är svår att påverka när du väl har bestämt dig för något. I grupper och på jobbet kommer dina ledaregenskaper fram, och du löser upp en ganska förvirrad situation.

Stenbocken

22/12–20/1

Det är liv och rörelse omkring dig och även om det är stressigt så är det i alla fall inte tråkigt. Du får nya bekanta också, och flera av dem visar en tydlig beundran för dig. Självförtroendet stiger och du tar nya bra initiativ.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är bestämd och till och med påstridig. När du har fått något för dig ska det bli så och inget eller ingen kan få dig att ändra kurs. Egna projekt fungerar jättebra, men samarbeten gnisslar eftersom du inte vill kompromissa.

Fiskarna

20/2–20/3

Du gör bara det nödvändigaste. Bättre det än att driva fram en utveckling som tiden inte är mogen för. Var också försiktig med att skriva under viktiga avtal och kontrakt – det kan tyvärr finnas en del missar i informationen.

Annons