Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 24 – 30 september 2020

24 sep, 2020 
Monica Hortell
En kvinna i en grotta som tittar på stjärnspäckad himmel.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Veckan är perfekt för att införa nyttiga vanor på alla områden. Det kan handla om träning, bättre matvanor eller större arbetsdisciplin. Du vet vad som behövs och är dessutom målmedveten. Stödet från en god vän blir också viktigt.

Oxen

20/4–20/5

Du vill vara självständig och gillar inte när folk säger åt dig vad du ska göra. Dessvärre finns det en petig och kritisk person som stör dig på olika sätt, det är som att ni hela tiden retar er på varandra. Försök ändå behärska humöret!

Väduren

21/3–19/4

Du har många idéer och för-söker hitta möjligheter att förverkliga dem. Eftersom du inte kan göra allt ensam måste du söka upp folk du kan och vill samarbeta med. Förklara tydligt vad du vill så får du den hjälp du behöver.

Lejonet

23/7–22/8

Du skjuter inte upp något utan tar dig an alla uppgifter med stort självförtroende. Din starka utstrålning gör intryck på många och du får massor av komplimanger. Romantisk är du också och i kärleken är det riktigt spännande.

Annons

Jungfrun

23/8–22/9

Det är förändringar på gång och du vet inte vad du egentligen tycker om det. Vissa dagar känns allt hur bra som helst, andra dagar vill du helst stoppa utvecklingen. Lugna tankarna genom skapande verksamhet och meditation!

Kräftan

22/6–22/7

Du är uppfinningsrik och bra på att lösa akuta problem på okonventionella sätt. Saker som verkat krång-

liga visar sig ofta vara enklare ändu trodde. En bekant du inte träffat på länge söker kontakt och ni har mycketatt prata om.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill ha stenkoll på allt och alla, så du ägnar mycket tid åt att räkna ut saker i förväg. Det känns bra att ligga steget före. Väldigt bra på att avslöja hemligheter är du också och du lyckas kombinera intuition och logik.

Vågen

23/9–22/10

Olika slags människor tar kontakt med dig och din anpassningsförmåga sätts på prov. Nya relationer blir antingen väldigt givande eller helt misslyckade. Det verkar som att allt ställs på sin spets och det gäller även i jobbet.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är diplomatisk och skapar bra sammanhållning i grupper av olika slag. Människor som är sinsemellan olika inser hur mycket de ändå har gemensamt när du pratar med dem. Dina egna känslor håller du däremot för dig själv.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är upptagen med flera olika projekt. Folk omkring dig har synpunkter och degoda råden haglar men så värst mycket praktisk hjälp får du nog inte. Din energi och målmedvetenhet gör att du ändå klarar allt du föresätter dig.

Vattumannen

21/1–19/2

Du diskuterar och argumenterar i alla möjliga situationer och du blir ofta dramatisk. Det kan upplevas som tröttande av omgivningen och vissa försöker tyvärr motarbeta dig. Om du är mer lyhörd uppstår inte de problemen.

Stenbocken

22/12–20/1

Du blir provocerad av en rättfram och gåpåig person och kanske tvingas du stå upp för vad du tycker i ett sammanhang där

du hellre hade hållit dig i bakgrunden. Som tur är hittar du de rätta orden när det verkligen behövs!

Annons