Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 24 februari – 1 mars 2020

24 feb, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna i solglasögon poserar vid en färgglad och spraymålad vägg.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 24 februari – 1 mars här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

Horoskop 24 februari – 1 mars2020

Väduren

21 mars–20 april

Venus stannar i ditt tecken hela veckan ut. Du är attraktiv för andra och kan lätt dra till dig kärlek och vänskap. Gör din omvärld vacker och harmonisk. Nätverka på sociala medier och skapa nya kontakter. Internetdejting ligger helt rätt nu. Mitt råd: Låt ingenting få stå emellan dig och dina

Oxen

21 april–21 maj

Din intuition är stark och du kan få plötsliga insikter som öppnar upp för någonting helt nytt. Satsa på att förändra kring gamla strukturer som inte längre fyller någon funktion. Rensa i röran! Mitt råd: Spendera 20 minuter om dagen för att städa upp och organisera hemma och få ordning på allt i ditt liv.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Släpp det förflutna och möt din sårbarhet. Bra vecka för att stärka självkänslan och börja något nytt som inte kräver någon stor ansträngning. Investera mer i dig själv och i dina intressen. Missförstånd kan uppstå i relationer som har samband med karriären. Mitt råd: Du är värd mycket mer än du inser.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Ladda dina batterier och fyll på med energi inför en aktiv period. Satsa på att förändra i relationer och förbättra förutsättningar för glädje och gemenskap. Våga gå utanför din bekväma zon och ta tillvara en riktigt positiv period för vänskap och gruppgemenskap. Mitt råd: Trivsel, glädje och harmoni.

Lejonet

22 juli–22 aug

Satsa mer tid på avkoppling och ta hand om hälsan. Bra vecka för att skapa välbefinnande med nya positiva vardagsrutiner. Flera möjligheter kan komma genom jobbet. Undersök och granska dina alternativ. Välj det som känns rätt. Planera positivt framåt. Mitt råd: Se till att må så bra som möjligt.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din planet Merkurius går fortfarande i ändrad riktning vilket passar för inre reflektion. Dubbelkolla information och vänta med viktiga beslut. Läget är perfekt för att fördjupa relationer med förtroliga samtal och lära känna nya sidor hos varandra. Mitt råd: Upplev personliga och nära möten.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Venus fortsätter sin resa genom ditt relationsområde och sätter stämningen för lugn, balans och harmoni i dina förhållanden. En utmaning kan dock komma på hemmaplan den 28:e som skapar starka känslor och maktkamp. Mitt råd: Det handlar inte om att vinna i diskussioner, utan om att finna förståelse.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan drunkna i detaljer. Det är viktigt att du sätter gränser och inte säger ja till allt som lockar. Koncentrera dig istället på några få saker som du verkligen brinner för. Du kan nå framgång när du är systematisk och metodisk i ditt förhållningssätt. Mitt råd: Jobba på så kommer bra saker.

Skytten

22 nov–20 dec

Utforska dina talanger och upptäck områden som kan väcka intresse och även öppna upp nya inkomstmöjligheter. Solen lyser upp i privatlivet. Du kan få mer uppmärksamhet från familjen och trivas bäst med att spendera din tid hemma. Mitt råd: Låt ditt hem bli en oas för avkoppling och glädje.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du får mer energi och ditt självförtroende kan vara på topp. Framgången kommer snabbare men risken är stor att du biter av mer än du kan tugga. Lägg energi på det som verkligen betyder något och skala bort allt överflöd. Mitt råd: Satsa på det som är hållbart och som ger glädje i hjärtat.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Idéerna kan spraka och du kan räkna med framgång i sociala sammanhang. Venus gynnar all kommunikation som öppnar upp för kärlek, vänskap och nöjen. Ett miljöombyte på tu man hand eller för romantisk utsvävning ligger helt rätt. Mitt råd: Blås nytt liv i dina relationer och ha roligare.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Lägg energi på det som känns rätt i hjärtat. Bra period för nya kontakter och möjligheter som utvecklar din umgängeskrets och ditt kontaktnät. Våga gå utanför din bekvämlighetszon och prova på nytt som vidgar din värld. Mitt råd: Gör livet intressant med variation, flexibilitet och utveckling.

Foto: Unsplash

Annons