Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 7 – 13 september 2020

07 sep, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna i vit t-shirt står under en bro av trä.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 7 – 13 september här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Din planet Mars står i ditt tecken och ger extra energi. Nya initiativ kan dock möta motstånd och du kanske inte kommer framåt som du vill. Ta en paus och fundera innan du bestämmer dig för ditt vägval.

Mitt råd: Risken är stor att dina ansträngningar blir fel om du är för impulsiv och inte tänker efter före du handlar.

Oxen

21 april–21 maj

Venus går in i ditt mest privata område och sätter tonen för lugn och harmoni hemma. Bra period för kreativa projekt i boendet. Möblera om, dekorera och gör fint omkring dig. Njut av skönhet. Visa kärlek och omtanke till familjemedlemmar och lev från hjärtat.

Mitt råd: Förbättra och skapa positiv energi hemma.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Förbättra något i ditt liv. Öppna dig för att finna nya vägar som hjälper dig att växa. Sök dig till sammanhang som ger ny mening, inre ro och tillfredsställelse. Bra period för kreativa projekt som ger glädje i hjärtat. Satsa på familjen. Bygg stark gemenskap.

Annons

Mitt råd: Lär dig att bli mer självsäker och tro på dig själv.

Kräftan

21 juni–21 juli

Det är läge att samla ihop den senaste månadens information, insikter, och planera för nystart inom kort. Stanna upp, se över resultatet och gör justeringar innan du tar nästa steg.

Mitt råd: Det blir bättre längre fram om du bestämmer dig för att avsluta redan påbörjade projekt innan du sätter nya planer i verket.

Lejonet

22 juli–22 aug

Venus står i ditt tecken och bjuder in till kärlek, nöjen och romantik. Mingla med omvärlden och knyt nya kontakter. Goda nyheter kan stimulera din fantasi till nya kreativa projekt och funderingar på framtiden. Du kan dock ha en hel del svårigheter på jobbet som behöver klaras upp.

Mitt råd: Satsa på bra rutiner.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din ekonomi och värderingar står i centrum. Du kanske måste balansera dina inkomster och utgifter bättre för att skapa stabilitet på sikt. Din energinivå kan bli lägre. Fokusera mer på din hälsa och ditt välmående och stillsamma aktiviteter. Lägg in meditation och yoga på schemat.

Annons

Mitt råd: Ta hand om ditt inre.

Vågen

23 sept–22 okt

Skapa ordning i kaoset på jobbet och förenkla så det blir lättare att hålla koll. Nya initiativ tillsammans med andra kan oväntat ta en ny riktning. Det finns risk att missförstånd uppstår med kollegor, vilket kan försätta dig i underläge.

Mitt råd: Avslöja bara dina innersta tankar till vänner som du vet att du kan lita på.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din relation till chefen kan bli betydligt bättre några veckor framåt. Satsa på att lägga fram kreativa idéer och samarbeta för goda resultat. Din planet Mars står välplacerad i ditt hälsoområde. Ändra för att fylla på med positiv kraft och livsenergi.

Mitt råd: Fyll din vardag med värme, kärlek och livsglädje.

Skytten

22 nov–20 dec

Venus står gynnsamt för resor till exotiska platser. Ett miljöombyte kan väcka upp en längtan efter något nytt och annorlunda. Problem hemma kan påverka karriären. Något behöver redas upp för att du ska få klarhet. Se upp för impulsiva initiativ istället för att avsluta det du påbörjat.

Annons

Mitt råd: Klarhet ger trygghet.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är ambitiös och strävar efter höga mål som ger status, pengar och ledarskapsposition. Din styrka är att du är praktisk, har tålamod och stark ansvarskänsla. Fortsätt att välja det säkra före det osäkra. Det ger dig en känsla av kontroll och framgång i långa loppet.

Mitt råd: Ha siktet inställt på mål och delmål.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Det kan handla mycket om relationer och de går bättre nu när Venus står i ditt relationsområde. Något helt nytt kan komma oväntat som förändrar saker i din värld. Nya kontakter kan knytas, till din fördel. En ovanlig kärleksupplevelse kan få känslorna att flamma.

Mitt råd: Bjud på dig själv och få dubbelt tillbaka.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus står gynnsamt för samarbete med kollegor. Nya resurser kan bli tillgängliga på jobbet, vilket ger tillfällen till att bryta begränsande mönster och skapa nytt. Skapa förändring i dina vardagsrutiner som känns bra. Se över din livsstil, ta hand om dig på bästa sätt.

Mitt råd: Stäng av allt brus och gå offline helt emellanåt.

Annons