Annons
Annons


Nu är den danska tv-succén Arvingarna tillbaka!

Precis som i första säsongen utspelar sig andra säsongen av den danska serien ”Arvingarna” på och kring herrgården Grønnegaard, på Sydfyn. Signe ärvde gården av sin riktiga mamma, konstnären Veronika Grønnegaard, men hennes nyvärvade syskon – Gro, Frederik och Emil – är fortfarande starkt knutna till gården, vilket inte alltid är så lätt.


Frederik Grønnegaard (Carsten Bjørnlund) och Solveig Riis Grønnegaard (Lene Maria Christensen). Foto: Thomas Marott/DR

Frederik Grønnegaard (Carsten Bjørnlund) och Solveig Riis Grønnegaard (Lene Maria Christensen). Foto: Thomas Marott/DR

Signe ärvde Grønnegaard av sin biologiska mamma, konstnären Veronika Grønnegaard. Nu är Grønnegaard fyllt av människor som ska hjälpa till med dopet.

Banken strular

Banken och de ekonomiska rådgivarna säger att Signes pionjärprojekt med industrihampa är allt för osäkert och Lise och John känner sig inte heller säkra på idéen. Det gör Signe bara ännu mer målinriktad att gå sin egen väg, något som hennes syskon och även familjen håller med om. Men deras kaotiska livsstil får oanade konsekvenser för dem alla.

Marijuanaodling

Fredrik kämpar fortfarande med Solveigs otrohet, men är fast besluten att skapa ordning och starta på nytt med sin familj. Emil har siktat in sig på att produktion av marijuana i Thailand och när hans produktion ställs på sin spets är det svårt för Fredrik att stänga ute framtiden. Plötsligt får Fredrik också behov av oväntad hjälp.

Hemligt arbete

Gro och Robert arbetar tätt tillsammans om att sälja Veronikas verk till riktiga samlare. Men Emils advokater kräver mer och mer pengar och Gro måste göra hemligt och ljusskyggt arbete i Signes källare för att få fram pengar till Emil. Ett uppdrag som sätter Gros och Roberts tillit på spel och som samtidigt rör till hela Signes framtid.

Annons

Och vem kan ta hand om det nyfödda barnet, mitt i all denna kaos?

Medverkande: Fredrik Grønnegaard – Carsten Bjørnlund, Emil Grønnegaard – Mikkel Boe Følsgaard, Gro Grønnegaard – Trine Dyrholm, Signe Larsen – Marie Bach Hansen, Thomas Konrad – Jesper Christensen, Solveig Riis Grønnegaard – Lene Marie Christiensen, Robert Eliassen-  Trond Espen Seim.

Arvingarna: Måndag 27 april, kl 21.00 i SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…