Annons
Annons


Nu blir det Partaj varje söndag igen!


Johan Petersson och Christine Meltzer är tillbaka med sina hyperaktuella tolkningar av Sverige.

Äntligen kan vi avsluta veckan med Partaj igen! Varje söndag kommer Meltzer, Petersson och deras vänner – bland andra Eva Röse, Rachel Molin och Ola Forssmed, att driva med veckans stora snackisar och hetaste kändisar.

Annons

Hur lever livet för småbarnspappan Zlatan i Paris och kan Statsministern hålla lugnet när han ska behålla kontrollen över både sitt liv och sitt land?

Partaj är tillbaka med sina hyperaktuella tolkningar av Sverige. De kändisar vi läser om, tv-programmen vi tittar på, trenderna vi hakat på och aktiviteterna vi älskar.

Imitationer och parodier
I tre säsonger har Christine Meltzer, Johan Petersson och Partajgänget bjudit på festliga söndagkvällar med hjälp av imitationer, parodier, gäster och ett dansant husband. I höstas fick vi till exempel följa den nyblivna singeln Reinfeldt, se hur Hollywoodfrun Gunilla Persson besökte svenska kändisar i deras hem och höra Ulf Brunnbergs allra visaste ord och sanningar.

Zlatan i Paris
I vår kommer vi att få följa Zlatan och hans liv som familjefar och fotbollstjärna i Paris, se hur Hollywoodfrun Gunilla Persson försöker hålla liv i sin TV–kärriär och följa statsminister Reinfeldt när han kämpar för att hålla kontroll över både landet och sitt liv.

Dessutom kommer Leif GW Persson, Lotta Lundgren & Erik Haag vara några av dem som dyker upp på söndagkvällarna framöver.

Christine Meltzer och Johan Petersson får i vår sällskap i Partajgänget av bland andra Rachel Molin, Eva Röse och Ola Forssmed. I varje avsnitt kommer dessutom en känd svensk person att gästa i både studio och sketcher.

Partaj!: Söndag 24 mars. kl. 21.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…